Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Νέα Γενεά Νικομήδειας 4-1 (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Η ομάδα του Αντώνη Κασάπη επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Νέας Γενεάς Νικομήδειας και έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της, που τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους την προσπάθεια των παικτών.

Με μπροστάρη τον “αγέραστο” Σάκη Δεμιρτζόγλου και με την εξαιρετική δουλειά των χαφ και εξτρέμ στον αγωνιστικό χώρο, η Ποντιακή Νεολαία έβαλε το πρώτο τρίποντο στο…σακούλι και κοιτά με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Μάλιστα, έχει μπροστά της μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, καθώς την Τετάρτη 4/10 θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, στα πλαίσια της φάσης των “16” για το Κύπελλο Ημαθίας.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και μοιραία αποχώρησε από τον Άραχο χωρίς βαθμολογική συγκομιδή, γνωρίζοντας παράλληλα τη δεύτερη ήττα στη σεζόν, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Ο Σάκης Δερμιτζόγλου, ο οποίος παρά τα 42 του χρόνια, είναι ο άνθρωπος που μπορεί ακόμη και τώρα να κάνει τη διαφορά και αυτό φάνηκε σε μεγάλο βαθμό στο σημερινό παιχνίδι. Ο πρώην παίκτης της ΑΕ Καρίτσας, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 17′ όταν εκμεταλλεύτηκε το λάθος κοντρόλ του αντιπάλου του και με άπιαστο γυριστό σουτ νίκησε τον Μανιόπουλο που αιφνιδιάστηκε.

Στο 29′ λίγο έλειψε να επιτευχθεί το γκολ της αγωνιστικής, όταν ο Δαλήγγαρος έπιασε το ανάποδο ψαλίδι μετά από κόντρες και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαρούτα, που ήταν εκτός θέσης.

Το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ωστόσο οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με το “καλημέρα” του δευτέρου 45λεπτου.

Ο Δερμιτζόγλου εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά, οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν, η μπάλα στρώθηκε στον Σιδηρόπουλο και ο τελευταίος έκανε το σουτ με το αριστερό και η μπάλα αφού βρήκε σε αντίπαλο, κατέληξε στην αριστερή γωνία του Μανιόπουλου.

Με το 2-0 υπέρ τους, οι “οράνιε” διαχειρίστηκαν πιο εύκολα τον αγώνα και μάλιστα έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, λίγο πριν τη συμπλήρωση 70 λεπτών. Ο Δερμιτζόγλου βρήκε με εντυπωσιακό τρόπο τον Χατζηβασιλειάδη στην πλάτη της άμυνας και ο τελευταίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο 86′ οι νεοφώτιστοι μείωσαν το σκορ, με τέρμα που έφερε τη σφραγίδα του πολύπειρου Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος κατέβασε ωραία τη μπάλα με το στήθος, την έστρωσε στο αριστερό και με ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Μπαρούτα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο νεοαποκτηθέντας Τσέργας, ο οποίος δέχτηκε την πάσα “πάρε-βάλε” του Δερμιτζόγλου και με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την πορτοκαλί φανέλα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Μαργαρίτη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Μπαρούτας, Παπαδόπουλος Γ. (51′ Τσέργας), Μπεκτάς, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Σότι, Πέτκος (70′ Φουντούκης), Λάζος, Χατζηβασιλειάδης (88′ Μουταφίδης), Δεμιρτζόγλου.

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Τσιφλίδης (80′ Γιαννόπουλος), Μουρατίδης, Συμεωνίδης (64′ Σταυρίδης), Παγγούρας, Δαλήγγαρος, Σακαλής, Μυλωνάς, Παπαδόπουλος, Καλφούτζος, Λιλιόπουλος (87′ Τσαχαλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected