Αθλήματα

Ανακοίνωση του τμήματος χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας για τα τμήματα υποδομής

Έναρξη εγγραφών στην Ακαδημία του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και η διοίκηση της ομάδας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναλύουν μια σειρά από λόγους για τους οποίους οι γονείς θα πρέπει να επιλέξουν τον σύλλογο για να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Αναλυτικά :

“Γιατί να διαλέξω το  ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ για να μάθει  χάντμπολ το παιδί μου;

Το φθινόπωρο έφτασε και τα παιδιά περνούν περισσότερες ώρες στο σπίτι. Σχολείο, ξένες γλώσσες, διάβασμα…

Όλες σχεδόν οι ενασχολήσεις τους απαιτούν να είναι καθισμένα σε μια καρέκλα, χωρίς να έχουν την ευκαιρία να εκτονώσουν την ενέργειά τους. Γι αυτό η γυμναστική αυτή την εποχή είναι πολύ σημαντική τόσο για την ψυχική, όσο και για την σωματική υγεία τους.

Το χάντμπολ είναι εκπρόσωπος του ομαδικού αθλητισμού, περισσότερο από κάθε άλλη δραστηριότητα, βελτιώνει τη φυσική κατάσταση και χτίζει το μυϊκό σύστημα των νεαρών ανθρώπων. Παράλληλα, ενισχύει την αυτοεκτίμηση, την αποδοχή των σωματικών χαρακτηριστικών, προάγει την ισοτιμία καθώς και την αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα των κοριτσιών αθλητριών.

Τα παιδιά μαθαίνουν να δρουν ομαδικά και να κοινωνικοποιούνται. Το χάντμπολ επίσης αυξάνει την αντίληψη του παιδιού γιατί απαιτεί όχι μόνο να τρέχει μέσα στο γήπεδο, αλλά και να σκέφτεται γρήγορα και σωστά με ένταση και δυναμισμό. Είναι ένα συναρπαστικό και ελκυστικό παιχνίδι που γεμίζει κάθε Σαββατοκύριακο το γήπεδο της πόλης μας με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα της πόλης μας το ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ!!!

Γιατί να διαλέξω τον ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ για να μάθει χάντμπολ το παιδί μου;

Γιατί είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ σύλλογος της Βέροιας που διαθέτει…

• Ομάδες ανδρών και γυναικών που αγωνίζονται στην Α’ Εθνική Κατηγορία
• εξειδικευμένους προπονητές, ανάλογα με την ηλικία του κάθε παιδιού.
• διαφορετικούς προπονητές στα τμήματα αγοριών και στα τμήματα κοριτσιών, καταρτισμένους στην προπονητική του κάθε φύλου
• διακρίσεις σε Πρωταθλήματα Ελλάδας Χειροσφαίρισης Μικρών Ηλικιών
• γιατί στο ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ είμαστε μια οικογένεια!!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected