Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και να σου πρώτη η Νάπολι!

Η Νάπολι νίκησε 3-0 την Κάλιαρι, έκανε το “7 στα 7” και έμεινε μόνη στην κορυφή, καθώς η Αταλάντα υποχρέωσε την Γιουβέντους στην πρώτη της απώλεια! Η Ίντερ έπιασε τη “Γιούβε” στην 2η θέση.

Δεν δυσκολεύτηκε η Νάπολι να επικράτησει της Κάλιαρι στο “San Paolo”, το έκανε με σκορ 3-0 και έτσι μετά από 7 αγωνιστικές μετρά 7 νίκες, έχοντας σκοράρει σε όλες τουλάχιστον 3 φορές!

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Μάρεκ Χάμσικ πέτυχε το πρώτο του φετινό τέρμα, φτάνοντας τα 114 στην καριέρα του με τη Νάπολι και θέλει ένα ακόμη για να φτάσει τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς του συλλόγου!

Η Νάπολι μάλιστα έμεινε μόνη στην κορυφή, καθώς στην βραδινή αναμέτρηση η Γιουβέντους αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Αταλάντα, αν και προηγήθηκε 2-0 στο Μπέργκαμο.

Μπερναρντέσκι στο 21′ και Ιγκουαΐν στο 24′ σκόραραν για τους “μπιανκονέρι”, με τον Καλντάρα που τους ανήκει να μειώνει στο 31′ και τον Κριστάντε να ισοφαρίζει στο 67′.

Στο 84′ η Γιουβέντους είχε ευκαιρία να πάρει το “διπλό”, αλλά ο Μπερίσα απέκρουσε τη εκτέλεση πέναλτι του Ντιμπάλα, ενώ η Ίντερ έπιασε την ομάδα του Τορίνο στην 2η θέση, καθώς νίκησε 2-1 στην έδρα της Μπενεβέντο, χάρη στα δύο πρώτα φετινά γκολ του Μπρόζοβιτς.

Συνθέσεις

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Ίσαϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (87′ Μάριο Ρουί), Ζορζίνιο, Αλάν (78′ Ουνάς), Χάμσικ, Καγιεχόν (71′ Ρογκ), Ινσίνιε, Μέρτενς.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Παντοΐν, Ρομάνια, Αντρεόλι, Καπουάνο, Τσιγκαρίνι (56′ Ντεϊόλα), Ιονίτσα, Μπαρέλα, Ζοάο Πέδρο, Παβολέτι (66′ Ντιέγκο Φαρίας), Σάου (34′ Ντεσένα).


ΑΤΑΛΑΝΤΑ (5-4-1): Μπερίσα, Χάτεμπουρ, Μαζιέλο, Καλντάρα, Παλομίνο, Σπινατσόλα, Κριστάντε (88′ Ντε Ρουν), Φρόιλερ, Κούρτιτς (56′ Πετάνια), Αλεχάντρο Γκόμες, Κορνέλιους (32′ Ίλιτσιτς).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (66′ Μπαρτζάλι), Μπενατιά, Κιελίνι, Ασαμόα, Μπεντανκούρ, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (69′ Κουαδράδο), Μάντζουκιτς (78′ Ντόουγκλας Κόστα), Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected