Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Επιστροφή Κουνενάκη στον Ηρακλή

Πέρα από την έντονη και διαρκή επιδίωξη των ανθρώπων του Ηρακλή για ουσιαστική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, πραγματοποιούνται παράλληλες κινήσεις και για τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου.

Σύμφωνα με το bluearena, ήδη από τον αγώνα της πρεμιέρας (πρόλαβε να δώσει «παρών») στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Αλέξης Κουνενάκης, έχοντας αναλάβει διπλό ρόλο, αυτόν του βοηθού προπονητή και του γυμναστή της ομάδας. Ο Φώτης Γκιζέλης, πλέον, μπορεί να ασχολείται αποκλειστικά με τις αρμοδιότητες του τομέα ευθύνης του, αυτόν της προπόνησης των τερματοφυλάκων.

Επιστροφή στον Ηρακλή μετά από ένα χρόνο

Ο Αλέξης Κουνενάκης είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (UEFA ‘A’), με μακρά εμπειρία κοουτσαρίσματος στο χώρο των Τμημάτων Υποδομής. Υπήρξε για μια τετραετία προπονητής σε Τμήματα της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής Ακαδημίας, θέση από την οποία αποχώρησε πέρσι στις 7 Σεπτεμβρίου, λόγω της δυσάρεστης κατάστασης που άρχισε να διαμορφώνεται και στην Υποδομή, ελέω Παπαθανασάκη.

Μετά από θητεία ενός έτους στην Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα, επανέρχεται στον Ημίθεο, προκειμένου να συμβάλλει από τη θέση του assistant coach και του γυμναστή της ομάδας.

Βεβαίως, ίσως κάποια στιγμή στη συνέχεια – και εφόσον προκύψει κάποια ανάλογη διαθέσιμη περίπτωση – να στελεχωθεί περαιτέρω το τεχνικό επιτελείο με κάποιον εξειδικευμένο γυμναστή ποδοσφαίρου, αν και αυτό δεν είναι το πρωτεύον, μπροστά στην ανάγκη για εκτεταμένη ενίσχυση του αγωνιστικού δυναμικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected