Basket

Ιστορική απόφαση του NBA για το All Star Game!

Σε μία ιστορική απόφαση προχώρησε η διοίκηση του ΝΒΑ, με την οποία αλλάζει τον τρόπο διαδικασίας και επιλογής στο All Star Game. Τέλος οι ομάδες της Δύσης και της Ανατολής!

Το ΝΒΑ αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς, με την τελευταία απόφαση της διοίκησης της κορυφαίας λίγκας του κόσμου να θεωρείται… ιστορική!

Όπως αναφέρει το SDNA, το ΝΒΑ αποφάσισε την αλλαγή στον καταρτισμό των ομάδων του All Star Game, με την σπουδαία μάχη ανάμεσα στην Δύση και την Ανατολή να περνά πια στο… παρελθόν!

Πλέον, οι δύο παίκτες (ένας από κάθε περιφέρεια) που θα συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους στην καθιερωμένη ψηφοφορία του κοινού θα επιλέγονται ως αρχηγοί και θα κληθούν να διαλέξουν όποιον παίκτη θέλουν, από την «δεξαμενή» των σταρ που ψηφίστηκαν από το φίλαθλο κοινό, τους παίκτες και τους προπονητές.

Έτσι, από την διοργάνωση του Λος Άντζελες (2018) και έπειτα, θα μπορέσουν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα παίκτες της Δύσης και της Ανατολής, δίνοντας έναν διαφορετικό και… ανανεωμένο αέρα στο format του σπουδαιότερου event της λίγκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected