Κατηγορίες

Το Κλειδί κρατά τα…σκήπτρα της Α2 στο Κύπελλο, προκρίσεις γκραν γκινιόλ σε Παλαιοχώρι και Χαρίεσσα! (σκόρερς)

Με ελάχιστες απώλειες για τις ομάδες της Α1 Ερασιτεχνικής, την πλήρη…απαρτία των εκπροσώπων της Γ Εθνικής αλλά και τη σπουδαία πρόκριση του Εθνικού Κλειδιού κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η φάση των “16” του Κυπέλλου Ημαθίας.

Το πιο δραματικό σε εξέλιξη ματς ήταν αυτό που περιμέναμε και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας, εκεί όπου ΑΕΧ και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας οδηγήθηκαν στη ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, με τον  “δικέφαλο” να παίρνει την πρόκριση με 4-3 και ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκε 1-1.

Μεγάλο ματς και στο Παλαιοχώρι, όπου ο γηπεδούχος Άρης τα βρήκε…σκούρα από τον εξαιρετικό και σήμερα Φίλιππο Μελίκης, σε ένα ματς με δύο ανατροπές αρχικά των “ερυθρολεύκων” (1-2) και στη συνέχεια της ομάδας του Γιώργου Απόσογλου, που πήρε την πρόκριση για τους “8” χάρη σε τέρμα του Ατανάσοφ στην ημίωρη παράταση.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Εθνικό Κλειδιού, που με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο(!), έφτασε στη μεγάλη πρόκριση κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού και είναι πλέον ο μοναδικός εκπρόσωπος της Α2 Ερασιτεχνικής στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, που θυμίζουμε πως τα ματς θα είναι διπλά.

Μπορεί το Σάββατο που πέρασε, ο Ατρόμητος Διαβατού να δέχτηκε 13 γκολ από τη Νίκη Αγκαθιάς, σήμερα όμως έδειξε το πρόσωπο της πρεμιέρας κόντρα στη Νέα Γενεά Νικομήδειας και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ραφαήλ Πάτρα λίγο μετά τη συμπλήρωση 80 λεπτών, προχωρά στο Κύπελλο παρά τα αγωνιστικά προβλήματα.

Εμφατική παρουσία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας στην Αγία Βαρβάρα, με την ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη να…ξεσπά στον Αγροτικό Αστέρα, μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα της Α1 Ερασιτεχνικής.

Τέλος, οι ομάδες της Γ Εθνικής συνέχισαν (εύκολα ή δύσκολα) στον θεσμό του Κυπέλλου και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η κλήρωση της επόμενης φάσης, για το αν προκύψει βεβαίως το μεγάλο ντέρμπι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς :

Ατρόμητος ΔιαβατούΆρης Παλαιού Σκυλιτσίου  1-0  (88′ Πάτρας Ρ. πεν)

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος Αλεξάνδρειας  0-5 (17′-86′ Μυλωνάς, 52′ Δαδάκος, 57′-62′ Τριανταφυλλόπουλος)

ΦΑΣ ΝάουσαΜακροχώρι  2-0 (12′ Χατζόπουλος, 60′ Ντινόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  0-5 (5′ Κεχαΐδης, 11′-14-18′ Κούβαρος, 77′ Μπάκανος)

Άρης ΠαλαιοχωρίουΦίλιππος Μελίκης  2-2, 3-2 παρ (22′ Αναστάσης, 78′ Σιτσάνης, 101′ Ατανάσοφ / 36′ Πιτσάβας, 72′ Κατσουγιαννόπουλος)

ΑΕ ΧαρίεσσαςΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-1, 4-5 πεν (43′ Λύτης / 77′ Αργυρόπουλος)

ΑΟ ΜαρίναςΜέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-2 (76′ Γκότσης πεν / 8′ Περπερίδης, 58′ Ζαχαριουδάκης)

Εθνικός ΚλειδιούΓΑΣ Κοπανού  3-0 (65′ Κιρκιλιανίδης, 78′ Αθανασιάδης Γ., 87′ Σερμπίνης)

Οι σκόρερς του Κυπέλλου :

1 Αργυρόπουλος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 7
2 Κατσιγιαννόπουλος Φίλιππος Μελίκης 4
3 Παπαδόπουλος  Νέα Γενεά Νικομήδειας 4
4 Κούβαρος Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας 3
5 Μπούφι ΓΑΣ Κοπανού 3
6 Μυλωνάς Φίλιππος Αλεξάνδρειας 3
7 Νίκου ΦΑΣ Νάουσα 3
8 Ντέλλας ΓΑΣ Κοπανού 3
9 Παραστατίδης Κεραυνός Επισκοπής 3
10 Πιτσάβας Φίλιππος Μελίκης 3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected