Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Η μίνι ανάλυση των 8 αγώνων του Κυπέλλου Ημαθίας, τα φύλλα αγώνος και που κρίθηκαν τα εισιτήρια πρόκρισης για τα προημιτελικά

Οκτώ πολύ ενδιαφέροντες αγώνες παρακολούθησαν σήμερα οι φίλαθλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας, από τους οποίους προέκυψαν οι 8 καλύτερες κατά τεκμήριο ομάδες του Κυπέλλου, που θα αγωνιστούν στα προημιτελικά του θεσμού.

Το SportsUp σας παρουσιάζει συγκεντρωτικά τη μίνι ανάλυση των αγώνων, τις 11άδες και τις αλλαγές αλλά και το που κρίθηκαν τα εισιτήρια της πρόκρισης.

Αναλυτικά :

Ατρόμητος ΔιαβατούΆρης Παλαιού Σκυλιτσίου  1-0  (88′ Πάτρας Ρ. πεν)

Πολύ σημαντική πρόκριση για την ομάδα του Άρη Αδαλόγλου, μετά το βαρύ 0-13 του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο τη Νίκη Αγκαθιάς. Το πλήγμα στην ψυχολογία των παικτών ήταν μεγάλο και ουσιαστικά λειτούργησε αντίστροφα, με αποτέλεσμα να πάρουν μία ακόμη πρόκριση, αυτή τη φορά κόντρα στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου.

Η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου είχε μεν την κατοχή και τις περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο υστέρησε στην τελική προσπάθεια κι αυτό το πλήρωσε στο 88ο λεπτό, όταν ο ρέφερι της συνάντησης κ. Παζαρτζικλής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Γιάτρα μέσα στην περιοχή από τον Δημήτρη Αντιφάκο.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Ραφαήλ Πάτρας.

Ο Άρης είχε τρεις καλές στιγμές στο παιχνίδι, με τους Δημούλτση (δις) και Κολεσίδη, ωστόσο φάνηκε να υποτιμά τον αντίπαλο, κυρίως στην τελική προσπάθεια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Γκόγκα.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Πάτρας Γ., Κοντογιάννης, Χατζηγεωργίου (80′ Πιτούλιας), Μπαλτζής Α., Μπαλτζής Β. (60′ Γιάτρας), Πάτρας Ρ., Αρβανιτίδης, Καμπούρης, Ευαγγέλου, Μπερτούφι, Βασιλείου.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Αντιφάκος, Καραβασίλης, Κουτσιάδης, Κίτσας (46′ Δημούλτσης), Μωραΐτης Γ., Μάρτος (46′ Νούζι / 85′ Πορφύρης), Αντωνιάδης (68′ Κώστας), Φωτιάδης, Τάνης, Δαρδακούλης, Μωραΐτης Δ.


Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος Αλεξάνδρειας  0-5 (14′-76′ Μυλωνάς, 47′ Δαδάκος, 52′-66′ πεν Τριανταφυλλόπουλος)

Πολύ καλή αντίδραση των “πρασίνων”, μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν καταιγιστική, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και έδειξε σημαντικές επιθετικές αρετές που οφείλει να παρουσιάσει και στους προσεχείς αγώνες της Γ Εθνικής, αν θέλει να πετύχει τους στόχους της.

Από την άλλη, οι “οράνιε” δεν μπόρεσαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα, αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Μυλωνά ενώ έχασαν με τραυματισμό τους Μάριο Σότι και Τάσο Τσέργα, με τον πρώτο να εκφράζονται φόβοι για σοβαρότερη ζημιά.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Γιώργος Μυλωνάς, με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αργυρίου και παρά το γεγονός πως το ρευστό 0-1 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ο Φίλιππος πάτησε…γκάζι με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πέτυχε 3 γκολ σε διάστημα 21 λεπτών.

Στο 47′ ο Μυλωνάς έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον ανενόχλητο Δαδάκο, στο 52′ ο Κούμπουλα βρήκε κάθετα τον 17χρονο (με καταγωγή από τον Λουτρό) Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος πλάσαρε ιδανικά και στο 66′ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μπαρούτα και το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-4.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 76′  Μυλωνάς με ένα “ξερό” σουτ έξω από την περιοχή, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου Γ.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Μπαρούτας, Μπεκτάς, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Σότι (22’λ.τ. Παπαδόπουλος Σ.), Τσέργας (56′ λ.τ. Φουντούλης / 75′ Γαλατσίδας), Λάζος, Χατζηβασιλειάδης (72′ Γιόχαν), Δερμιτζόγλου, Πέτκος.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Γιαλαμίδης, Κωτσόπουλος (46′ Σκλιοπίδης), Πιπιλιάρης, Αργυρίου, Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος (46′ Καρατζάογλου), Κούμπουλα, Τριανταφυλλόπουλος, Δαδάκος, Μυλωνάς.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ


ΦΑΣ ΝάουσαΜακροχώρι  2-0 (12′ Χατζόπουλος, 60′ Ντινόπουλος)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (αμφότερα εξαιρετικής ομορφιάς) η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη έκαμψε την αντίσταση του νεανικού Μακροχωρίου (με τις πολλές και σημαντικές απουσίες) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι “κυανόλευκοι” (με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με το ματς στα Τρίκαλα) άνοιξαν το σκορ στο 12′ μετά από ωραίο συνδυασμό Ντινόπουλου και Χατζόπουλου, με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά τον Σουροβίκη. Οι φιλοξενούμενοι, που δεν κλείστηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, επιδίωξαν την ισοφάριση στη συνέχεια, χωρίς όμως να τα καταφέρουν ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χατζόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΦΑΣ θέλησε από την αρχή να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση και στο 66′ ο Χατζόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Ντινόπουλος με ένα εξαιρετικό γυριστό, έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας.

δείτε το βίντεο από το inaoussagr

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Ζούρκος (64′ Παναγιωτίδης), Μουρίκι (74′ Κιρμανίδης), Μαντώς, Γιαννόπουλος, Δίντσης, Παντζαρτζίδης, Τόσιος, Ντινόπουλος, Χατζόπουλος (52′ Καψάλης), Μουρατίδης.

Μακροχώρι : Σουροβίκης, Ηλιάδης, Τσαουσίδης, Χερίδης Κ. (46′ Σγούρος), Χερίδης Χ., Σταματίου, Μουρατίδης, Παπακωνσταντίνου Γ. (86′ Δημούλας), Λουκίδης, Παπακωνσταντίνου Δ., Πίκος.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ


Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  0-5 (5′ Κεχαΐδης, 13′-18-24′ Κούβαρος, 77′ Μπάκανος)

Καταιγιστική η ομάδα του Γιώργο Ευτηριάδη στην Αγία Βαρβάρα, ουσιαστικά…ξέσπασε μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Με κορυφαίο τον Μανώλη Κούβαρο, που πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών(!), οι “κυανόλευκοι” ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ και ενώ πιο πριν είχε ανοίξει το σκορ ο Χριστόφορος Κεχαΐδης, φετινό απόκτημα της ομάδας από τον Αριστοτέλη Νάουσας.

Εκ των πραγμάτων, ο αιφνιδιασμός ήταν δεδομένος για το συγκρότημα του Κώστα Μουρτζίλα, που ουσιαστικά…παρέδωσε τα όπλα και κοιτά πλέον το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή (8/10).

Να σημειώσουμε πως την πρώτη του εμφάνιση με τον Μέγα Αλέξανδρο πραγματοποίησε ο Γιώργος Λιακόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Νατσάλης (46′ Μηλώσης), Σερασκέρης, Δήμου (80′ Τζήμας), Κιατικίδης, Καρύδας, Χατζής, Ρηγόπουλος, Φωτιάδης, Χατζηνικολάου (46′ Κουβατσίδης), Πουλιόπουλος, Σουλιώτης (65′ Βελιάδης).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος (85′ Λέκα), Μπεκιαρίδης (82′ Λιάπης), Πέγιος (46′ Γκουτζιλίκας), Κεχαΐδης, Αργυρόπουλος, Μουχτάρης, Φράγγης, Κελεσίδης, Τηλκερίδης, Χρυσόπουλος (65′ Μπάκανος), Κούβαρος.


Άρης ΠαλαιοχωρίουΦίλιππος Μελίκης  2-2, 3-2 παρ (22′ Αναστάσης, 74′ Σιτσάνης, 101′ Ατανάσοφ / 36′ Πιτσάβας, 67′ Κατσουγιαννόπουλος)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι, που κρίθηκε στην παράταση και προκάλεσε…αρρυθμίες στους καρδιακούς καθώς περιελάμβανε (εκτός των πέντε τερμάτων) και δύο ανατροπές!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22′ με ατομική προσπάθεια του Αναστάση από αριστερά, που πρόλαβε την έξοδο του Μπουκουβάλα και πλάσαρε για το 1-0, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν το δρόμο για την ισοφάριση όταν ο Τεγούσης έκανε τη σέντρα στον κενό χώρο για τον Πιτσάβα και ο τελευταίος απέναντι από τον Θεοδωρίδη πλάσαρε για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος και στο πρώτο τέταρτο αυτού, ο Φίλιππος μπήκε δυνατά και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, εμφανίζοντας σημάδια…Επισκοπής, όταν πήρε την πρόκριση στην έδρα του Κεραυνού. Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι με τον Πιτσάβα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως offside από τον βοηθό κ. Πίτο. Το γκολ που έψαχνε ο Φίλιππος ήρθε τελικά στο 67′ μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Τεγούση και κεφαλιά του Κατσιγιαννόπουλου, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρίδη.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε 7 λεπτά όταν ο Αναστάσης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και στο πρώτο δοκάρι ο Σιτσάνης με προβολή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπουκουβάλα.

Στην παράταση που ακολούθησε, ο Άρης φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις και στο 101′ ο Αναστάσης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μιχαηλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ατανάσοφ μόνος στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Άρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Πίτο.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Σιτσάνης, Παντόπουλος, Κούκλης (67′ Χρυσάφης), Κούκλας, Μιχαηλίδης, (46′ Γκίτσας) Αναστάσης, Γιοβανόπουλος, Γερόπουλος (46′ Γκατζίδης), Ατανάσοφ, Γιοβανόπουλος Κ. (98′ Γιοβανόπουλος Γ.)

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Ντόβας, Παπαδόπουλος, Τεγούσης, Μαμουτόπουλος (72′ Καμπάς), Τσιανόπουλος, Πιτσάβας, Μελιόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος (102′ Λουκανόπουλος), Κατσαπελίδης (108′ Μπιτόπουλος), Ανδρίτσος (85′ Τσανασίδης).

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ


ΑΕ ΧαρίεσσαςΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας  1-1, 4-5 πεν (43′ Λύτης / 77′ Αργυρόπουλος)

Το πιο δραματικό παιχνίδι της φάσης των “16” στο γήπεδο της Χαρίεσσας, όπου ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πήρε την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Στην αναμέτρηση κυριάρχησε η δύναμη και το πάθος, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Ο “δικέφαλος” ξεκίνησε δυνατά, πίεσε πολύ την άμυνα της ΑΕΧ και θα μπορούσε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις να ανοίξει το σκορ, ωστόσο αυτό το κατάφερε στο 43′ η γηπεδούχος ομάδα και συγκεκριμένα με τον Λύτη, ο οποίος στόπαρε ανενόχλητος τη μπάλα μετά από εκτέλεση φάουλ του Θεόκλητου Ιωαννίδη και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι “κιτρινόμαυροι” ήταν αυτοί που ανέβασαν στροφές, κυνήγησαν το δεύτερο γκολ (δύο καλές στιγμές με Λύτη και Καϊσίδη), ωστόσο ο Αργυρόπουλος είχε άλλη άποψη και με ωραία κίνηση και πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε ένα γκραν-γκινιόλ παιχνίδι, που πήγε στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες και το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος της παράτασης.

Στο πέναλτι, οι δύο ομάδες αστόχησαν από ένα στα πρώτα 5 της σειράς, ωστόσο το καθοριστικό ήταν το 6ο για την ΑΕΧ, το οποίο εκτέλεσε ο Κοτσογιαννίδης σημαδεύοντας το δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Μπακάλη

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Δελητζάκης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Κοτσογιαννίδης, Τουμαράς (65′ Κρουσταλλάς), Λύτης, Ίντος (100′ Σαρακατσιάνος), Δάτσης, Καϊσίδης (65′ Τηλκερίδης).

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Αθανασιάδης (75′ Ζωγράφος), Μπουκλάς Α., Βασιλείου (55′ Φωτιάδης), Κίτσας Λ., Κούκλας, Καρατάσιος, Χασάν (46′ Θεοδώρου), Πατατούκας, Αργυρόπουλος, Κίτσας Κ.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ και βίντεο ΕΔΩ


ΑΟ ΜαρίναςΜέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-2 (76′ Γκότσης πεν / 8′ Περπερίδης, 58′ Ζαχαριουδάκης)

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πέρασε από τη Μαρίνα και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν στο πρώτο μισάωρο, έκλεισαν τους “οράνιε” στα καρέ τους, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Περπερίδη και έφτασαν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κοντά στο δεύτερο γκολ.

Σταδιακά όμως, ο ΑΟΜ άρχισε να ισορροπεί και να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να φτάνει απειλητικά στα καρέ του Αργυρόπουλου, ο οποίος ένιωθε μια σχετική ασφάλεια λόγω των σωστών τοποθετήσεων της άμυνας τους.

Ίδια η εικόνα στο δεύτερο μέρος, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τους Βαφειάδη και Νικολαΐδη (πρώτη συμμετοχή για τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα) αλλά και τον Χατζόπουλο στη συνέχεια, ο οποίος αντικατέστησε τον Βαφειάδη, που αποσύρθηκε για να προφυλαχθεί καθώς δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Αυτήν όμως δεν γλίτωσε στο τέλος ο Τσιρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87′ και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. Λίγο πριν, ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ζαχαριουδάκη, ενώ οι “οράνιε” μείωσαν στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκότση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Σαρηγιαννίδη Γ.

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Μπόφτσης, Γκότσης (85′ Τεζεψίδης), Πουτακίδης, Σταμάτης (86′ Καραγκούνης), Νίκου, Μισαηλίδης, Δήμου, Σαρακατσιάνος, Μπόφτσης (69′ Γεωργίου), Παπαδής

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος (53′ Νικολαΐδης), Παπαδόπουλος (81′ Λυκούργος), Βλάχος, Μηνούδης, Κίτσας, Τσιρίδης, Ευθυμίου, Ζαχαριουδάκης, Περπερίδης, Παρσόπουλος, Καπετάνος (46′ Βαφειάδης / 56′ Χατζόπουλος).

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ


Εθνικός ΚλειδιούΓΑΣ Κοπανού  3-0 (65′ Κιρκιλιανίδης, 83′ Αθανασιάδης Γ., 87′ Σερμπίνης)

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Α2 Ερασιτεχνικής, που συνεχίζει στο Κύπελλο είναι ο Εθνικός Κλειδιού.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, μετά από μια μεστή και καθ όλα ουσιαστική εμφάνιση, πέταξε εκτός του θεσμού τον ΓΑΣ Κοπανού, που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω και πέρσι είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, χωρίς τις πολλές φάσεις στις δύο εστίες, ο Εθνικός ανέβασε στροφές στο δεύτερο και οι επιθετικές του πρωτοβουλίες έπιασαν τόπο στο 65′ με ένα γκολ που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα, όταν ο Κιρκιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ μετά από διώξιμο, έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ με το αριστερό και ο Φερλαχίδης στην προσπάθεια του να απομακρύνει έβαλε το πόδι με προβολή και η μπάλα κατέληξε αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο 78′ και ενώ για ο ΓΑΣ ρίσκαρε για την ισοφάριση (είχαν περάσει στον αγωνιστικό χώρο οι Αλέκος Οικονόμου και Σπανός που δεν ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα), ο Λέκκας έκανε την κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας και ο Γιάννης Αθανασιάδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά την πρόκριση για τους “κυανόλευκους”.

Ο Εθνικός μάλιστα έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 87′ με ωραίο σουτ του Σερμπίνη, που σημάδεψε το “Γ” της εστίας

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Ρηγόπουλο.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Βασιλείου, Παρασχόπουλος (86′ Καραπατσάς), Ταμπουράς, Αθανασιάδης Η., Καλυβιώτης Δ., Σερμπίνης, Σωτηράκης, Γεωργίου (74′ Λουκάς), Λέκκας, Αναδόλου (49′ Κιρκιλιανίδης), Πλέσκας (81′ Αθανασιάδης Γ.).

ΓΑΣ Κοπανού : Φερλαχίδης, Χαραλαμπίδης, Θεοδώρου, Μποζίνης Κ. (65′ Σπανός), Πρόιος (62′ Μποζίνης Π.), Τζιβάρας, Μπούφι, Οικονόμου Χ., Ιτσκάρας (73′ Γρυπούδης), Ντέλλας, Σιδηρόπουλος (56′ Οικονόμου Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected