Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας  0-5

Καταιγιστική η ομάδα του Γιώργο Ευτηριάδη στην Αγία Βαρβάρα, ουσιαστικά…ξέσπασε μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Με κορυφαίο τον Μανώλη Κούβαρο, που πέτυχε χατ-τρικ μέσα σε διάστημα 11 λεπτών(!), οι “κυανόλευκοι” ξέφυγαν από νωρίς στο σκορ και ενώ πιο πριν είχε ανοίξει το σκορ ο Χριστόφορος Κεχαΐδης, φετινό απόκτημα της ομάδας από τον Αριστοτέλη Νάουσας.

Εκ των πραγμάτων, ο αιφνιδιασμός ήταν δεδομένος για το συγκρότημα του Κώστα Μουρτζίλα, που ουσιαστικά…παρέδωσε τα όπλα και κοιτά πλέον το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, που ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή (8/10).

Να σημειώσουμε πως την πρώτη του εμφάνιση με τον Μέγα Αλέξανδρο πραγματοποίησε ο Γιώργος Λιακόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μουσενίκα και Καραϊωσήφ

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Νατσάλης (46′ Μηλώσης), Σερασκέρης, Δήμου (80′ Τζήμας), Κιατικίδης, Καρύδας, Χατζής, Ρηγόπουλος, Φωτιάδης, Χατζηνικολάου (46′ Κουβατσίδης), Πουλιόπουλος, Σουλιώτης (65′ Βελιάδης).

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος (85′ Λέκα), Μπεκιαρίδης (82′ Λιάπης), Πέγιος (46′ Γκουτζιλίκας), Κεχαΐδης, Αργυρόπουλος, Μουχτάρης, Φράγγης, Κελεσίδης, Τηλκερίδης, Χρυσόπουλος (65′ Μπάκανος), Κούβαρος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected