Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΟ Μαρίνας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων  1-2 (photos+vid)

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεση της, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου πέρασε από τη Μαρίνα και πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Οι “πράσινοι” κυριάρχησαν στο πρώτο μισάωρο, έκλεισαν τους “οράνιε” στα καρέ τους, διάστημα στο οποίο προηγήθηκαν στο σκορ με τέρμα του Περπερίδη και έφτασαν σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις κοντά στο δεύτερο γκολ.

Σταδιακά όμως, ο ΑΟΜ άρχισε να ισορροπεί και να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να φτάνει απειλητικά στα καρέ του Αργυρόπουλου, ο οποίος ένιωθε μια σχετική ασφάλεια λόγω των σωστών τοποθετήσεων της άμυνας τους.

Ίδια η εικόνα στο δεύτερο μέρος, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να ρίχνει στον αγωνιστικό χώρο τους Βαφειάδη και Νικολαΐδη (πρώτη συμμετοχή για τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα) αλλά και τον Χατζόπουλο στη συνέχεια, ο οποίος αντικατέστησε τον Βαφειάδη, που αποσύρθηκε για να προφυλαχθεί καθώς δέχτηκε κίτρινη κάρτα.

Αυτήν όμως δεν γλίτωσε στο τέλος ο Τσιρίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο 87′ και θα χάσει το επόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα. Λίγο πριν, ο Μέγας Αλέξανδρος είχε διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ζαχαριουδάκη, ενώ οι “οράνιε” μείωσαν στο 75′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκότση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Σαρηγιαννίδη Γ.

Συνθέσεις

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Μπόφτσης, Γκότσης (85′ Τεζεψίδης), Πουτακίδης, Σταμάτης (86′ Καραγκούνης), Νίκου, Μισαηλίδης, Δήμου, Σαρακατσιάνος, Μπόφτσης (69′ Γεωργίου), Παπαδής

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος (53′ Νικολαΐδης), Παπαδόπουλος (81′ Λυκούργος), Βλάχος, Μηνούδης, Κίτσας, Τσιρίδης, Ευθυμίου, Ζαχαριουδάκης, Περπερίδης, Παρσόπουλος, Καπετάνος (46′ Βαφειάδης / 56′ Χατζόπουλος).

δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected