Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης  2-2, 3-2 παρ (photos)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Παλαιοχώρι, που κρίθηκε στην παράταση και προκάλεσε…αρρυθμίες στους καρδιακούς καθώς περιελάμβανε (εκτός των πέντε τερμάτων) και δύο ανατροπές!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 22′ με ατομική προσπάθεια του Αναστάση από αριστερά, που πρόλαβε την έξοδο του Μπουκουβάλα και πλάσαρε για το 1-0, ωστόσο οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν το δρόμο για την ισοφάριση όταν ο Τεγούσης έκανε τη σέντρα στον κενό χώρο για τον Πιτσάβα και ο τελευταίος απέναντι από τον Θεοδωρίδη πλάσαρε για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος και στο πρώτο τέταρτο αυτού, ο Φίλιππος μπήκε δυνατά και πίεσε την αντίπαλη άμυνα, εμφανίζοντας σημάδια…Επισκοπής, όταν πήρε την πρόκριση στην έδρα του Κεραυνού. Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι με τον Πιτσάβα ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως offside από τον βοηθό κ. Πίτο.

Το γκολ που έψαχνε ο Φίλιππος ήρθε τελικά στο 67′ μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Τεγούση και κεφαλιά του Κατσιγιαννόπουλου, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρίδη.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε 7 λεπτά όταν ο Αναστάσης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά και στο πρώτο δοκάρι ο Σιτσάνης με προβολή έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπουκουβάλα.

Στην παράταση που ακολούθησε, ο Άρης φάνηκε να έχει περισσότερες δυνάμεις και στο 101′ ο Αναστάσης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μιχαηλίδης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Ατανάσοφ μόνος στο δεύτερο δοκάρι έσπρωξε με το κεφάλι τη μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους φιλάθλους του Άρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Ιασωνίδη και Πίτο.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Σιτσάνης, Παντόπουλος, Κούκλης (67′ Χρυσάφης), Κούκλας, Μιχαηλίδης, (46′ Γκίτσας) Αναστάσης, Γιοβανόπουλος, Γερόπουλος (46′ Γκατζίδης), Ατανάσοφ, Γιοβανόπουλος Κ. (98′ Γιοβανόπουλος Γ.)

Φίλιππος Μελίκης : Μπουκουβάλας, Ντόβας, Παπαδόπουλος, Τεγούσης, Μαμουτόπουλος (72′ Καμπάς), Τσιανόπουλος, Πιτσάβας, Μελιόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος (102′ Λουκανόπουλος), Κατσαπελίδης (108′ Μπιτόπουλος), Ανδρίτσος (85′ Τσανασίδης).

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected