Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Μακροχώρι  2-0 (photos+vid)

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (αμφότερα εξαιρετικής ομορφιάς) η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη έκαμψε την αντίσταση του νεανικού Μακροχωρίου (με τις πολλές και σημαντικές απουσίες) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Οι “κυανόλευκοι” (με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με το ματς στα Τρίκαλα) άνοιξαν το σκορ στο 12′ μετά από ωραίο συνδυασμό Ντινόπουλου και Χατζόπουλου, με τον τελευταίο να πλασάρει από κοντά τον Σουροβίκη.

Οι φιλοξενούμενοι, που δεν κλείστηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, επιδίωξαν την ισοφάριση στη συνέχεια, χωρίς όμως να τα καταφέρουν ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Χατζόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΦΑΣ θέλησε από την αρχή να “καθαρίσει” την υπόθεση πρόκριση και στο 66′ ο Χατζόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα απομακρύνθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Ντινόπουλος με ένα εξαιρετικό γυριστό, έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας.

δείτε το βίντεο από το inaoussagr

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Χριστοδούλου Κ.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Ζούρκος (64′ Παναγιωτίδης), Μουρίκι (74′ Κιρμανίδης), Μαντώς, Γιαννόπουλος, Δίντσης, Παντζαρτζίδης, Τόσιος, Ντινόπουλος, Χατζόπουλος (52′ Καψάλης), Μουρατίδης.

Μακροχώρι : Σουροβίκης, Ηλιάδης, Τσαουσίδης, Χερίδης Κ. (46′ Σγούρος), Χερίδης Χ., Σταματίου, Μουρατίδης, Παπακωνσταντίνου Γ. (86′ Δημούλας), Λουκίδης, Παπακωνσταντίνου Δ., Πίκος.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected