Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Φίλιππος Αλεξάνδρειας  0-5 (photos+vid)

Πολύ καλή αντίδραση των “πρασίνων”, μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Γ Εθνικής στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου ήταν καταιγιστική, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και έδειξε σημαντικές επιθετικές αρετές που οφείλει να παρουσιάσει και στους προσεχείς αγώνες της Γ Εθνικής, αν θέλει να πετύχει τους στόχους της.

Από την άλλη, οι “οράνιε” δεν μπόρεσαν να μπουν στον ρυθμό του αγώνα, αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο γκολ του Μυλωνά ενώ έχασαν με τραυματισμό τους Μάριο Σότι και Τάσο Τσέργα, με τον πρώτο να εκφράζονται φόβοι για σοβαρότερη ζημιά.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ ο Γιώργος Μυλωνάς, με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αργυρίου και παρά το γεγονός πως το ρευστό 0-1 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα, ο Φίλιππος πάτησε…γκάζι με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πέτυχε 3 γκολ σε διάστημα 21 λεπτών.

Στο 47′ ο Μυλωνάς έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον ανενόχλητο Δαδάκο, στο 52′ ο Κούμπουλα βρήκε κάθετα τον 17χρονο (με καταγωγή από τον Λουτρό) Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος πλάσαρε ιδανικά και στο 66′ ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μπαρούτα και το εκτέλεσε εύστοχα για το 0-4.

Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 76′  Μυλωνάς με ένα “ξερό” σουτ έξω από την περιοχή, που δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου Γ.

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Μπαρούτας, Μπεκτάς, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Σότι (22’λ.τ. Παπαδόπουλος Σ.), Τσέργας (56′ λ.τ. Φουντούλης / 75′ Γαλατσίδας), Λάζος, Χατζηβασιλειάδης (72′ Γιόχαν), Δερμιτζόγλου, Πέτκος.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Κούζας, Γιαλαμίδης, Κωτσόπουλος (46′ Σκλιοπίδης), Πιπιλιάρης, Αργυρίου, Αβραμόπουλος, Δημητρουλόπουλος (46′ Καρατζάογλου), Κούμπουλα, Τριανταφυλλόπουλος, Δαδάκος, Μυλωνάς.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected