Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Θεαματικό το φιλικό ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε αρκετά να κερδίσει την Παναχαϊκή στην Πάτρα, δεχόμενη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι δυο γκολ! Γκάλο και Κλωναρίδης έδωσαν τη λύση στο τελικό 3-2 για την Ένωση.

Από την άλλη πλευρά, αισιόδοξα μηνύματα ενόψει πρωταθλήματος έστειλε η Παναχαϊκή, που μπορεί να ηττήθηκαν 2-3, όμως ήταν ανταγωνιστικοί, προηγήθηκαν και γενικά έδειξαν καλό πρόσωπο κόντρα στην Ένωση, η οποία δεν έπιασε καλή απόδοση. Στα θετικά και η ανταπόκριση του κόσμου που έδωσε δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το FL News, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29′ όταν ο Ελευθεριάδης με σουτ νίκησε τον Τσιντώτα και αφού είχε προηγηθεί εκτέλεση κόρνερ του Φωτάκη και κεφαλιά του Τζανετόπουλου. Η ΑΕΚ έκανε την ανατροπή με δύο γκολ στο 59′ και το 76′. Το 1-1 έγινε από σουτ του Γκάλο μετά από κακή απομάκρυνση του Αγουρίδη και το 1-2 από άστοχη έξοδο του Χαλκιά και κεφαλιά του Κλωναρίδη.

Από λάθος του Ντούνη στο 81′ η Παναχαϊκή έφερε ξανά το ματς στα ίσα. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έδωσε τη μπάλα στον Κυνηγόπουλο και αυτός τον νίκησε με σουτ από κοντά. Μετά από τέσσερα λεπτά ήρθε το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων. Αραούχο και Λιβάγια συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο Κλωναρίδης που έγινε τελικός αποδέκτης νίκησε τον Χαλκιά στο 85′.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Μουστακόπουλος, Γκίνο (36′ Φουρλάνος), Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μωραΐτης. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησαν οι: Χαλκιάς, Μπούτιβας, Αγουρίδης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Κωνσταντακόπουλος, Φουρλάνος, Μαστραντωνάκης, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Αποστολόπουλος.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας (80′ Ντούνης), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (80′ Τσιβελεκίδης), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σιμόες (80′ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46′ Βινίσιους), Κλωναρίδης, Ροντρίγκεζ (57′ Μπακάκης), Βλαχομήτρος (46′ Λιβάγια), Αραούχο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected