Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις ακόμη στον Ηρακλή!

Τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές αποκτά τις επόμενες μέρες ο Ηρακλής, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το δυναμικό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Metrosport», μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη σημειώνεται στον “Γηραιό”, με την απόκτηση του πεπειραμένου μέσου, Βλαδίμηρου Σαβελίδη, ο οποίος έχει θητεία σε Ορφέα Αλεξανδρούπολης, Κιλκισιακό, Πύδνα Κίτρους και ΠΑΟ Κρουσώνα.

Μια σημαντική λεπτομέρεια της όλης υπόθεσης, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αποτελεί το γεγονός ότι στη μεταγραφή διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο ο Μηνάς Παπαδόπουλος, αδερφός του Νίκου Παπαδόπουλου (πρώην κόουτς του «Γηραιού»), καθώς μεσολάβησε για την υλοποίηση της μεταγραφής, καταδεικνύοντας τη σχέση της οικογένειας Παπαδόπουλου με τον Ημίθεο, η οποία παραμένει ενεργή.

Δικοί του και οι Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης!

Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος είχε ξαναβρεθεί στο «κυανόλευκο» στόχαστρο πριν από δυόμισι χρόνια, όταν ήταν στα 19 του. Ο Νίκος Παπαδόπουλος τον ήθελε για τον Ηρακλή της Football League, καθώς έβλεπε στο πρόσωπό του έναν ικανό και εξελίξιμο δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος σε πρώτη φάση θα μπορούσε να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο back up του Δημήτρη Μπουκουβάλα, τότε.

Ο νεαρός παίκτης δεν ήρθε στο Καυτανζόγλειο, αλλά πλέον έφτασε η ώρα να κάνει το συγκεκριμένο βήμα, καθώς κοντεύοντας τα 22 του πλέον, μεταπηδά από τη Δόξα Δράμας και μεταγράφεται στον Ημίθεο, προσφέροντας μια ακόμη επιλογή στον Σάκη Αναστασιάδη για τη θέση στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Έχει αγωνιστεί στην Καβάλα, στον Φωκικό και στη Δόξα Δράμας.

Μία ακόμη προσθήκη στο επίπεδο των έμπειρων και απολύτως «έτοιμων» παικτών πραγματοποιεί ο Ηρακλής. Πρόκειται για τον 30χρονο Σάββα Κυριακίδη, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στη Δόξα Δράμας και θεωρείται περίπτωση ποδοσφαιριστή «expert» για τις κατηγορίες κάτω από τη Super League.Είναι αριστεροπόδαρος μέσος με επιθετική έκφραση και πολύ καλό επίπεδο τεχνικής για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ημίθεο, τόσο σε επιτελικό ρόλο στη μεσαία γραμμή, όσο και στο αριστερό μεσοεπιθετικό άκρο.

Η μακρά μέχρι τώρα καριέρα του περιλαμβάνει θητεία σε Τρίκαλα, Λαμία, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Θήβα, Οδυσσέα Αναγέννησης, Πανσερραϊκό, Νίκη Βόλου, Καβάλα και Δόξα Δράμας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected