Διάφορα

ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ : Η εταιρία που δεν εφησυχάζει ποτέ!

Εντυπωσιάζει η νέα γκάμα πολυεστερικών δοχείων που παρέλαβε η ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ ΕΠΕ, που δείχνει την ιδιαίτερη δυναμική που διαθέτει ως επιχείρηση και που προσπαθεί να ανανεώνεται καθημερινά, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες για μεγαλύτερη ποικιλία και (σαφώς) τη δεδομένη ποιότητα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας :

“Δεν εφησυχάζουμε ποτέ! Συνεχώς κατά τη διάρκεια του έτους η εταιρία μας ανανεώνει τα προϊόντα της, κατοχυρώνει νέες συνεργασίες, προσφέροντας πλήθος υπηρεσιών που διαρκώς εμπλουτίζονται.

Οι ανάγκες των πελατών μας, αποτελούν πρόκληση για ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την αξιοπιστία.

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις πρώτες εικόνες που μόλις τώρα μας έστειλαν η συνεργάτες μας από τα νέα ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ μας ,που πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε η μαζική τους παραγωγή μέσα από ολοκαίνουργια καλούπια.

Φυσικά η ποιότητα είναι ο πυρήνας των οραμάτων και των ενεργειών μας, επιλέγοντας αξιόπιστα υλικά υψηλών προδιαγραφών, και τους κατάλληλους ανθρώπους-συνεργάτες που βρίσκονται πάντα μέσα στο μυαλό μας κάνοντας τις ιδέες μας πράξεις και τους ευχαριστούμε.”

δείτε φωτογραφίες από τις νέες παραλαβές :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected