Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 0-0

Μέτριο παιχνίδι στο ΔΑΚ Νάουσας, το πρώτο που δίνει για φέτος ο Αχιλλέας Νάουσας στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι “κυανόλευκοι” των Καραμεταξά και Κοτζάμπαση…έφραξαν το δρόμο του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για το 3×3, με την ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά να χάνει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από δύο αποβολές (στο 22′ για τον Αχιλλέα με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μπαξεβάνου και στο 74′ με τον Ασλάνογλου για τον ΓΑΣ), τον τραυματισμό του Μπρέγκου στο 12′ που πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις πολλές δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών.

Αποτέλεσμα αυτών, το θέαμα να πάει…περίπατο, απόλυτα φυσιολογικό μέχρι ενός σημείου μιας και ανέκαθεν τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες είχαν τον χαρακτήρα των ντέρμπι.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 18′, όταν η κεφαλιά του Μάραντη κατέληξε πάνω από το δοκάρι του Κασαπίδη, ενώ η αποβολή του Μπαξεβάνου στο 24′ άλλαξε από νωρίς τα πλάνα του Αχιλλέα, που οπισθοχώρησε και έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως δεν τον εκμεταλλεύτηκαν.

Στο 33′ ο Πέτγαζλης (που στη θέση του Μπρέγκου, που τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει) είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε στη γωνία του ο Κερμανίδης, στην μοναδική ευκαιρία αξιώσεων στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους.

Ίδια η εικόνα και στο δεύτερο 45λεπτο, με τον ΓΑΣ να έχει την κατοχή, χωρίς όμως να καταφέρνει να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Αχιλλέα, ωστόσο είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα, την οποία όμως απώλεσε.

Ήταν το 68′ όταν ο Τσίλης βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Σακελλάρη και ο ρέφερι κ. Καραντώνης έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ουέλινγκτον όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κερμανίδη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 74′ ήταν η σειρά του ΓΑΣ να μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ασλάνογλου και στα τελευταία 15 περίπου λεπτά μέχρι τη λήξη του αγώνα, η μοναδική στιγμή που αξίζει να σημειωθεί στο μπλοκάκι είναι η πλαγιοκόπηση του πρώην “κιτρινομπλέ” Αναστάση Παρθενόπουλου, το σουτ του οποίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Κασαπίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Κελεσίδη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Δημητρίου, Μάραντης, Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Βακαλίδης, Μίσκος (24′ Νούσης), Παρθενόπουλος (90′ Καραμεταξάς), Σακελλάρης (72′ Κακούδης), Γιαμαλίδης (80′ Ιτσκάρας).

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Τσίλης (70′ Μωυσίδης), Τάσο, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Φρέντι, Κοτζαχρήστος, Μπρέγκου (22′ λ.τ. Πέτγαζλης) , Ουέλινγκτον, Μπουρδάνος (83′ Κουλιανίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected