Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δύσκολοι έξοδοι για ΦΑΣ Νάουσα και Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, πρώτο ματς στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας ο Φίλιππος (pregame)

Δεύτερη “στροφή” στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής την ερχόμενη Κυριακή (8/10) και ο 2ος όμιλος περιλαμβάνει 7 πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Αλμωπός Αριδαίας – ΦΑΣ Νάουσα

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, επικρατώντας εκτός έδρας του ενισχυμένου Μακεδονικού (με το εμφατικό 1-3 μάλιστα) και μπροστά στο κοινό της, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να κάνει το 2×2 στην εκκίνηση της φετινής χρονιάς. Δεν υπάρχουν απουσίες για την ομάδα της Πέλλας.

Από την άλλη πλευρά, οι Ημαθιώτες του Δημήτρη Χριστοφορίδη προέρχονται από την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων και θα μεταβούν στη γειτονική Πέλλα με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα για το αυριανό ματς, καθώς επιστρέφουν οι Τούφας, Παντζαρτζίδης και Ευθυμιάδης.

δείτε βίντεο από το 3-2 των μπαράζ ανόδου τη σεζόν 2015/2016 :

Καμπανιακός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Πολύ καλή εμφάνιση (παρά την ήττα) για τους νεαρούς ως επί τω πλείστον παίκτες του Χρήστου Ζίφκα στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, που αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια. Δεν υπάρχουν απουσίες για τον έμπειρο τεχνικό, που έχει προετοιμάσει την ομάδα για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Εξαιρετική η ψυχολογία στην πλευρά των Ημαθιωτών, που καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και στη γειτονική Χαλάστρα ώστε να κάνουν το 2×2 στο ξεκίνημα της χρονιάς. Απόντες για τον Γιώργο Ντάμτσιο ο Γρηγόρης Πατρίκας, που στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην αναμέτρηση με τον ΦΑΣ Νάουσα καθώς υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο τιμωρημένος Νίκος Τσιρίδης.

Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Εδεσσαϊκός

Οι δύο αποβολές στη Χαλκιδική (Κόλα και Σκοπελίτης) αλλά και ο τραυματισμός του Αλέξανδρου Ραχήμ που θα απουσιάσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη, “πονοκεφαλιάζουν” τον Κώστα Παπαδόπουλο, ο οποίος χάνει σημαντικές μονάδες του ενόψει των δύσκολων επόμενων αγωνιστικών. Πρώτο παιχνίδι για τον Φίλιππο μπροστά στο κοινό του (σ.σ. για το πρωτάθλημα) και ο στόχος είναι αποκλειστικά το τρίποντο

Ένα το αγωνιστικό ζήτημα για τον ιστορικό Εδεσσαϊκό, καθώς ο Ηλίας Σαπάνης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Λάζαρο Φωτιά, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά. Εκτός των άλλων, μετά το Λαφαζανίδη που τραυματίστηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο νεαρός τεχνικός είδε τον Γιώργο Σκαθαρούδη να παθαίνει τράβηγμα στην προπόνηση της Παρασκευής με αποτέλεσμα να μείνει επίσης εκτός από τη δύσκολη αναμέτρηση

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (8/10 – 16.00) :

Κιλκισιακός – Άρης Παλαιοχωρίου
Φίλιππος Αλεξάνδρειας – Εδεσσαϊκός
ΑΠΕ Λαγκαδά – ΑΕ Καρίτσας
Πιερικός – Μακεδονικός
Ηρακλής – Αγροτικός Αστέρας
Αλμωπός Αριδαίας – ΦΑΣ Νάουσα
Καμπανιακός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Ρεπό : ΑΟ Καρδίας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected