Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Νίκη Αγκαθιάς  1-5

Φωτογραφία αρχείου

Ευρεία νίκη για τη Νίκη Αγκαθιάς στη Νέα Νικομήδεια, που τη διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με “συγκάτοικο” τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη προηγήθηκε γρήγορα με δύο γκολ διαφορά και “εγκλώβισε” τη γηπεδούχο ομάδα, που προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι “κιτρινόμαυροι” διαμαρτυρήθηκαν για την υπόδειξη πέναλτι του ρέφερι κ. Παυλίδη, με το οποίοι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ, σε μια φάση που ο Ευγένης Κίτσας μπήκε κατά μέτωπο στη μεγάλη περιοχή και ο Παγγούρας έπεσε για τάκλιν με σκοπό να ανακόψει τον επιθετικό της Νίκης.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Χρήστος Ζαρογιάννης, ο οποίος ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 83ο λεπτό και στη συνέχεια πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, δίνοντας τη θέση του στον

Στο 21′ οι “ασπρόμαυροι” πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Παντελίδη (έφτασε αισίως τα τρία γκολ φέτος) ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το πρώτο μέρος, ο Τριανταφυλλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το δεύτερο μέρος είχε ουσιαστικά τυπικό χαρακτήρα και παρά τη μείωση του σκορ από πλευράς γηπεδούχων με σκόρερ τον Τσιφλίδη, η Νίκη σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Αντωνίου και Ζαρογιάννη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Παζαρτζικλή και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μανιόπουλος, Μουρατίδης, Παγγούρας, Συμεωνίδης, Σακαλής, Λιλιόπουλος, Δαλήγγαρος, Καλφούτζος, Μυλωνάς (46′ Γιαννόπουλος), Παπαδόπουλος, Τσιφλίδης.

Νίκη Αγκαθιάς : Ιωακειμίδης, Κίτσας, Παπασυμεών, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πέτκος (58′ Στυλίδης), Ζαρογιάννης (84′ Γρηγοριάδης), Ξαγοράρης (63′ Αντωνίου), Παντελίδης (69′ Βούλγαρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected