Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΓΑΣ Κοπανού 2-1 (photos+vid)

Χαρακτήρα δείχνει στην έναρξη της φετινής σεζόν ο Άρης Παλαιοχωρίου, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, παρά το γεγονός πως αναδιάρθρωσε (σχεδόν) εξ ολοκλήρου το ρόστερ σε σχέση με την περσινή χρονιά, δείχνει αξιομνημόνευτη ομοιογένεια και με κύριο χαρακτηριστικό την καλή φυσική κατάσταση, καταφέρνει να παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια της.

“Θύμα” του Άρη αυτή τη φορά ο ΓΑΣ Κοπανού, που προηγήθηκε νωρίς με τον Κώστα Ντέλλα αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Ρόλο βεβαίως έπαιξε και η αποβολή του Πρόιου με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (και ενώ το σκορ ήταν 0-1), με αποτέλεσμα να αποδιοργανωθούν οι φιλοξενούμενοι και να υποστούν στο τέλος τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους “κιτρινόμαυρους”, που προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό όταν ο Σπανός έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, Γκατζίδης και Παντόπουλος συγκρούστηκαν στο αέρα στην προσπάθεια τους να απομακρύνουν και η μπάλα στρώθηκε στον Ντέλλα ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδωρίδη.

Στο 27′ ο Αναστάσης εκτέλεσε ωραία το φάουλ από τον άξονα και προς τα δεξιά, η μπάλα όμως εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 33′ ήταν η σειρά του ΓΑΣ να φτάσει κοντά στο γκολ, το σουτ όμως που επιχείρησε ο Αλέκος Οικονόμου, κατέληξε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι του Θεοδωρίδη.

Η φάση που έκρινε τη μοίρα των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 49′ όταν ο Πασχάλης Μποζίνης δέχτηκε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του ρέφερι κ. Βρέσκα, γεγονός που επηρέασε την ομάδα του Μάκη Σπανού και ουσιαστικά έδωσε το έναυσμα για αντεπίθεση των νεοφώτιστων.

Η απάντηση ήταν άμεση και στο 53′ ο Αναστάσης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Παντόπουλος έκανε την κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον Φερλαχίδη και στην επαναφορά ο Κώστας Γιοβανόπουλος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, φέρνοντας το ματς στα ίσια.

Ακολούθησε ένα 10λεπτο κατοχής από τους φιλοξενούμενους, που προσπάθησαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, ωστόσο δεν βρέθηκε η επιθετική λύση και τουναντίον, ο Άρης ήταν αυτός που έφτασε στην ανατροπή.

Ήταν το 78′ όταν ο Μιχαηλίδης βρέθηκε 10 περίπου μέτρα εκτός περιοχής, “ζύγισε” το πόδι του και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της εστίας του Φερλαχίδη μέσα σε αποθέωση.

Στο 87′ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα, αλλά και πάλι ο Αναστάσης σημάδεψε το δοκάρι ενώ στο 88′ ο Άρης έμεινε κι αυτός με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Γιοβανόπουλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Τράντο

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Θεοδωρίδης, Ατανάσοφ (88′ Γερόπουλος), Γκατζίδης, Παντόπουλος, Σιτσάνης, Κούκλης, Κούκλας, Γκίτσας (73′ Χρυσάφης), Παπαδόπουλος (46′ Γιοβανόπουλος Κ.), Μιχαηλίδης (83′ Γιοβανόπουλος Γ.), Αναστάσης.

ΓΑΣ Κοπανού : Φερλαχίδης, Μποζίνης Π., Χαραλαμπίδης, Γρυπούδης, Θεοδώρου, Οικονόμου Α., Τζιβάρας, Οικονόμου Χ., Ιτσκάρας (76′ Μποζίνης Κ.), Σπανός, Ντέλλας.

δείτε φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected