Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Αετός Ορφανού – Ορφέας Ξάνθης 1-1

Οι στημένες φάσεις έκριναν την αναμέτρηση του Αετού Ορφανού με τον Ορφέα Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το αήττητο εξασφαλίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι του Αετού προηγήθηκε στο 73′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ελέζη (το κέρδισε ο Ευκαρπίδης από τον Μαλαδένη) ενώ ο Ορφέας ισοφάρισε στο 85′ από κόρνερ του Τορομανίδη, κεφαλιά του Κατρανίτσα, απόκρουση του Τοπαλίδη και προβολή του Χιντ Ιμέρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Πριν το 1-1, ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης στο 80′ από φάουλ του Στογιάνοφ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, στην σημαντικότερη άλλη ευκαιρία της αναμέτρησης που ενδεχομένως θα είχε χαρίσει τη νίκη στους Καβαλιώτες. Πάντως, όπως αναφέρει ο Τάσος Πατσίδης από την «Πρωινή», το ματς ήταν ισορροπημένο και μάλλον είναι δίκαιο το 1-1.

το φιλμ της αναμέτρησης στο thrakisports.gr

Συνθέσεις

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ:   Τοπαλίδης, Ράνος, Κάπατζης, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιάνοφ, Ελέζη, Σαββατιανός (54′ Ευκαρπίδης), Δούμπλατζης (54′ Τσαπέγια), Δουμάνης (70′ Κωνσταντινίδης), Αποστολίδης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Μαλαδένης, Κατρανίτσας, Μουμίνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Β. Καραγκιόζης, Λαζαρίδης(60′ Τανζού), Πασχαλάκης (65′ Χιντ Ιμέρ), Ι. Καραγκιόζης (54′ Τορομανίδης), Μπουτακίδης (90+1′ Τσαμπάζ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected