Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – ΑΕ Διδυμοτείχου 1-1

Στο ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες της Θράκης για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου και η ΑΕ Διδυμοτείχου παρουσία περίπου 500 φίλων που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Η ΑΕΔ που αγωνίστηκε χωρίς του Βούλγαρους που περιμένουν εντός εβδομάδος τα δελτία τους είχε και την συμπαράσταση περίπου 100 φίλων της, ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι χάνοντας καλή ευκαιρία στο 8′ με τον Ιντζέ μετά από πάσα του Αβογιάν με τον Πριτσίδη που ξεκίνησε βασικός αντί του Κορωνάκη να αποκρούει την μπάλα και τους Εβρίτες να ζητούν πέναλτι στην συνέχεια της φάσης σε μαρκάρισμα του Πλασταρά πάνω στον Ιντζέ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο thrakisports.gr

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ Ν. ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ: Πριτσίδης, Αλεξακούδης, Τσορτανίδης, Πλασταράς (67’Λεφής), Αγγέλης, Γάιδας (81′ Ανδρεου), Μαυράκης, Ανυφαντάκης, Κοσίης, Μουρατίδης (50′ Κρασώνης), Χατζήπαππα (72′ Κούτρας).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ: Κ. Συριτούδης, Θάνος, Παντελίδης (62′ Καζαλας), Γκιντίδης (67′ Ζαφειρόπουλος), Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ (86′ Παπούδης), Αβογιάν, Πατσιαλάκας, Ιντζές, Γιαννόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected