Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] Ηρακλής – Αγροτικός Αστέρας 0-0

«Λευκή» ισοπαλία στην Επανομή, με τους «πιτσιρικάδες» του Ηρακλή να αγωνίζονται σκληρά και τον Σάκη Αναστασιάδη να στερείται εναλλακτικών επιλογών

Μαχητικότατοι, παθιασμένοι και πεισματάρηδες οι άπειροι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, αγωνίστηκαν σκληρά κόντρα στον πλήρη Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο της Επανομής, φέρνοντας 0-0.

Με μόνο 11 παίκτες, μια αλλαγή και έναν αναπληρωματικό τερματοφύλακα ο «κυανόλευκος» προπονητής δεν μπορεί να διατηρεί παράπονα από το αγωνιστικό φρόνημα των «μικρών» του και όλα δείχνουν ότι με την ουσιαστική ενίσχυση από έμπειρους παίκτες η ομάδα θα ανέβει επίπεδο θεαματικά.

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο πύρινος κόσμος του Ηρακλή, που κατέκλυσε το γήπεδο «Νίκος Σαράφης» και συμπαραστάθηκε εντυπωσιακά σε αυτά τα νεαρά παιδιά.

το φιλμ της αναμέτρησης στο bluearena

Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γιούδας, Κριτσιάνης, Μυλωνάς, Τσαλταμπασίδης, Ιωαννίδης, Μούδιος, Ευσταθιάδης, Αποστόλου, Αβραμίδης, Ανδρεάκος (90΄+1΄Κατσούλης), Δραγάνης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκεβρέκης, Καραντασιαδης, Κεχαγιάς, Ζώτος (90΄Γεωργιάδης), Αγτζίδης, Ζαχαράκης, Μερτζάνης, Προβατίδης, Μαντζίρης, Παπουτσής, Ατζαμιδάκης (58΄ Χειριντράντας)

φωτ. από SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected