Γ Εθνική / Τοπικά

Καμπανιακός – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 0-1 (vid)

Σπουδαίο “διπλό” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων στη Χαλάστρα, που τον φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, μαζί με τον Αλμωπό Αριδαίας!

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου, παίζοντας έξυπνα και με τακτική προσαρμοσμένη στον σημερινό της αντίπαλο, “εγκλώβισε” τους γηπεδούχους και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα μετά το 1-0 της πρεμιέρας κόντρα στον ΦΑΣ Νάουσα.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Χρήστου Ζήφκα έχει αρκετές αρετές, οι παίκτες έχουν υψηλό επίπεδο φυσικής κατάστασης ωστόσο οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ, έχουν επηρεάσει σημαντικά την ομοιογένεια του. Όσον αφορά το σημερινό ματς, εκτός της πολύ καλής παρουσίας των φιλοξενούμενων, η αποβολή του Μπάλιου στο 62′ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 4′ είχαν την πρώτη καλή στιγμή, όταν ο Ποτουρίδης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ αριστερά από το τοίχος, ο Κίτσας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Μπόικο αλλά ο γκολκίπερ του Καμπανιακού απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο 13′ ο Ζωγράφος πέρασε τρεις και τέσσερις παίκτες στο χώρο του κέντρου, βρήκε με προβολή τον Κίτσα που μπήκε “σφήνα” από αριστερά, το πλασέ όμως που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ

Μία ακόμη καλή στιγμή με τον Κίτσα στο 23′ μετά από εντυπωσιακό “ένα-δύο” με τον Ζωγράφο, το σουτ όμως έφυγε δίπλα από τη συμβολή των δοκών.

Στο 28′ ο Χατζηβασιλειάδης προσπάθησε με βολέ να απειλήσει την εστία του Ρίζου, ο έμπειρος γκολκίπερ όμως ήλεγχε την πορεία της μπάλας που κατέληξε άουτ και ένα λεπτό αργότερα ο Μπάλιος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά και ενώ βρέθηκε “φάτσα” με τον τερματοφύλακα.

Για να φτάσουμε στο 31ο λεπτό της συνάντησης όταν οι παίκτες του Μέγα Αλέξανδρου άλλαξαν εντυπωσιακά τη μπάλα στον άξονα, ο Ζωγράφος (κορυφαίος του γηπέδου σήμερα) βρήκε με κάθετη τον Κίτσα κι αυτός…εξιλεώθηκε για τις τρεις χαμένες ευκαιρίες και με εξαιρετικό πλασέ “έγραψε” το 0-1.

Οι αντεπιθέσεις των “πρασίνων” ήταν κυριολεκτικά…φωτιά και σε μία ακόμη στο 41′ ο Ποτουρίδης σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε διαφορετική εικόνα μιας και ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, καθώς κυριάρχησαν η δύναμη και οι προσωπικές μονομαχίες. Η αποβολή του Μπάλιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να διαχειριστούν πιο εύκολα το υπέρ τους σκορ.

Μεγάλη ευκαιρία και στο 80′ όταν ο Βαφειάδης έκανε τη σέντρα και ο Κίτσας μόνος απέναντι από το τέρμα, έπιασε τη κεφαλιά που κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις

Καμπανιακός : Μπόικος, Αλμπάνης, Αριζάνης (75′ Παπάζης), Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης (82′ Καρασαββίδης), Χατζηβασιλειάδης (63′ Ταχματζίδης), Κιβρακίδης (46′ Βλαχόπουλος), Μπιτζικόπουλος, Μπάλιος, Χουζούρης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ρίζος, Συμπεθέρης, Λαγδάρης, Τσουλχάη, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κίτσας Γ., Κουκουράκης (65′ Βλάχος), Ζωγράφος (85′ Περπερίδης), Κιρκιλιανίδης (90′ Κίτσας Λ.), Ποτουρίδης (73′ Βαφειάδης).

δείτε βίντεο του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected