Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Ερμής Αμυνταίου – Δόξα Κρανούλας 1-1 (photos)

Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 300 φιλάθλους ο Ερμής Αμυνταίου και η Δόξα Κρανούλας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους γηπεδούχους που είχαν ευκαιρίες, δοκάρι αλλά τελικά έμειναν στην ισοπαλία αφού δέχθηκαν γκολ στη μοναδική ουσιαστικά ευκαιρία της Κρανούλας που προήλθε από δικό τους λάθος

Ο Ερμής στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκε καλά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλούν. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο πολύ καλά σουτ με τον Τσορλίνη και το Σερσέμη αλλά ο Αρχοντάκης αντέδρασε σωστά.

Στο 2ο ημίχρονο ο Ερμής προσπάθησε από την αρχή να πιέσει αλλά στο 53ο δέχθηκε την ψυχρολουσία και για ένα 5λεπτο στη συνέχεια δεν πατούσε καλά. Από το 60 όμως και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, έχασαν ευκαιρίες και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση ενώ στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες για να πάρουν και τη νίκη

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

Συνθέσεις

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Πασχαλίδης (58ο Μπίκος), Δόνες (70ο Τσέλα), Κλάζογλου, Παναγιωτίδης, Αμαραντίδης, Σερσέμης, Τριανταφύλλου, Μαυροματίδης, Τσορλίνης (58ο Θεοδουλίδης), Ηλιάδης.

Δόξα Κρανούλας: Αρχοντάκης, Ζδράβος, Πάσχος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Τσιέπας (74ο Διαμάντης), Τσουμάνης, Μιχάλης, Χριστακόπουλος (71ο Νούγιας), Παρχαρίδης (46ο Παππάς), Γκέγκα (93ο Παράσχης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected