Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-1

Η ΑΕ Ποντίων πέρασε από την Φιλιππιάδα νικώντας 1-0 τον Εθνικό με γκολ του Παπαγαθονίκου στο 87΄, διπλασιάζοντας τις νίκες της στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το Sportime24, οι «κυανόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τη νίκη και το απέδειξαν, καθώς στο 19΄ κάθετη του Τσιάπη στον Μάγγο ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Κώφίδης απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 25΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό όταν μετά από σέντρα του Λάππα ο Τσιάπη δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39΄ πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕ Ποντίων όταν σουτ του Ακριτίδη μπλόκαρε ο Βαρέλης.

Στο 69΄ σουτ του Παπουτζίδη έδιωξε σε κόρνερ ο Βαρέλης. Στο 79΄ φάουλ του Μανιώτη κεφαλιά του Λάππα και η μπάλα δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Κωφίδη άουτ.

Στο 87’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Λάθος στην αμυνα του Εθνικού ο Παπαγαθονίκου επωφελήθηκε και με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βαρέλη και έκανε το 0-1, παγώνοντας το δημοτικό γήπεδο Φιλιππιάδας.

Στο 88΄ φάουλ του Μανιώτη και ο Τσιάπη δεν πρόλαβε από κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο αγώνας έληξε, με τελευταία σημαντική φάση ένα πλασέ του Burdujan μέσα από την περιοχή στο 90’, το οποίο πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Βαρέλης, Αντωνιάδης, Παπαρούνης, Δημουλάς, Ντούσκας, Τσιφλίδης, Λάππας, Ντανάι, Μάγγος (71΄Λαΐνας), Μανιώτης, Τσιάπη.

ΑΕ Ποντίων (Γιάννης Σαμαράς): Κωφίδης, Χαματάι, Πασχαλίδης (83΄Χατζηκωνσταντίνου), Δημητριάδης, Σαββίδης, Λιάμης (64΄Παπουτζίδης), Ακριτίδης, Μετικάνος, Ίττης (51΄Παπαγαθονίκου), Σαββούδης (51΄ Burdujan), Duka.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected