Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Τηλυκράτης – Θεσπρωτός 1-0 (photos+vid)

Στον Τηλυκράτη γνώριζαν ότι η νίκη επί της Κρανούλας θα αποκτούσε μεγαλύτερη αξία αν συνδυάζονταν με τρίποντο επί του Θεσπρωτού.

Στο ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας και δεν είχε πλούσιο θεάμα, η ομάδα της Λευκάδας είχε την ουσία, το γκολ δηλαδή, και έφτασε σε μία νίκη που είναι ικανή να της τονώσει ακόμη περισσότερο το ηθικό ενόψει των αγώνων που ακολουθούν στο άμεσο μέλλον.

Ο Τηλυκράτης που ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχροονο, πήρε “κεφάλι” στο σκορ στο 24′.

Ο Φέτσης με μακρινή μπαλιά προσπάθησε να βρει τον Γραμματικόπουλο (φωτό κάτω), με τον τελευταίο να μπαίνει “σφήνα” ανάμεσα σε Χριστοδουλόπουλο και Παππά που επιχείρησε άστοχη έξοδο και με κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία (1-0).

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο lefkadaweb.gr

Συνθέσεις

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Α. Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Σ. Καταγής, Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος, Περιστέρης (63′ Μπαλογιάννης), Φέτσης (79′ Κτενάς), Γραμματικόπουλος (83′ Γεωργάκης), Γκίκα (89′ Λ. Καταγής), Καλογέρης.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Δ. Μουρούτης): Παππάς, Σταυρίδης, Ι. Κατσέλης (73′ Ε. Κωνσταντίνου), Καρβούνης, Χριστοδουλόπουλος, Β. Κωνσταντίνου, Ευθυμίου (87′ Πάνος), Γώγος (80′ Μπλέτσας), Φούντζουλας, Μπίκας, Πέντσας.

Tilikratis Lefkadas Official

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected