Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] ΑΟ Σελλάνων – Νίκη Βόλου 1-2

Η Νίκη αν και έκανε τα εύκολα δύσκολα, κέρδισε τον ΑΟ Σελλάνων 2-1 κι επέστρεψε στον Βόλο με το σημαντικό τρίποντο στις αποσκευές της.

Το συγκρότημα των Μπούις – Ξηροφώτου ήταν ανώτερο σε όλο σχεδόν το χρονικό διάστημα του αγώνα και δίκαια κατέκτησε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους, παίκτης των Σελλάνων καθώς ο Αρχοντής στο 9’ γύρισε απρόσεχτα στον Κουτσόπουλο, γράφοντας το 0-1 για τη Νίκη. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι σε λάθος συνεννόηση του Κουτσόπουλου με συμπαίκτη του, έδωσε την ευκαιρία στον Μωυσίδη να κάνει εύκολα το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Οι «Καρδιτσιώτες» μείωσαν με τον Ερβίστ στο 37’, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι περισσότερο ακόμη κι όταν η Νίκη έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Τζιώρα στο 71’.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Σελλάνων (Γιάννης Μπούρνακας): Κουτσόπουλος, Ερβίστ, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος, Τζανής, Μάτας (77’ Ακρίβος), Δανιήλ (56’ Παπαδημητρόπουλος), Κοντός, Μαρούδας (85’ Γιαγιάκος)

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος-Μπούις): Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Δημολιός, Μωυσίδης, Καρτσαμπάς, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε (90+1’ Βουρδάκης), Γαρυφαλλόπουλος (86’ Ματθαίου), Γιάκοβλεφ (89’ Λάιος), Τζιώρας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected