Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : “Η ιστορία συνεχίζεται και γράφεται μέσα στο γήπεδο!”

Το ιδανικότερο ξεκίνημα στη Γ Εθνική σημειώνει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, κάνοντας χαρούμενους τους φιλάθλους της ομάδας!

Μπορεί να είναι…πρωτάρης στην κατηγορία, μπορεί να έμεινε πίσω στον προγραμματισμό του λόγω της γνωστής διαδικασίας στα έδρανα της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ωστόσο ο σύλλογος της Ημαθίας πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα και δικαιούται να ονειρεύεται μια ανάλογη πορεία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ετοιμάζονται και τα γραφεία του συλλόγου, που θα στεγαστούν σε κεντρικό σημείο των Τρικάλων.

Αναλυτικά :

“Η ιστορία συνεχίζεται και γράφεται μέσα στο γήπεδο για την ομάδα μας.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς πολλά λόγια και δηλώσεις, η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνική για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων είναι γεγονός.

Γεγονός είναι και η συγκινητική παρουσία των φιλάθλων μας που βρέθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Καμπανιακό και ως 12ος παίκτης βοήθησαν στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή να πάρουμε την 2η νίκη στο πρωτάθλημα. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την δημιουργία των γραφείων της ομάδας μας στο κέντρο των Τρικάλων και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμα για να υποδεχτούν φίλους και φιλάθλους.
ΜΕΓΑ γράφεις ΙΣΤΟΡΙΑ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected