Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

Αρχίζει το…ματς στο Champions League!

Το Basketball Champions League μπαίνει στη φάση των ομίλων, με δύο εκ των τριών ελληνικών ομάδων, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, να ρίχνονται στη… μάχη!

Έπειτα από τρεις προκριματικούς γύρους το Basketball Champions League μπήκε στη φάση των ομίλων και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (10/10) με οκτώ αναμετρήσεις. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται και δύο «μάχες» των ελληνικών ομάδων.

Όπως αναφέρει το SDNA, από τη μία η ΑΕΚ κοντράρεται με την Εστουδιάντες στο κλειστό του ΟΑΚΑ και από την άλλη ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Γερμανία, για να αντιμετωπίσει την Λούντβιγκσμπουργκ.

Η Ένωση, χωρίς τους Μάνι Χάρις και Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην 12άδα της θα παλέψει με στόχο να πάρει τη νίκη, κόντρα στην ισπανική ομάδα, η οποία πήρε την πρόκριση για τη φάση των ομίλων, μέσω των προκριματικών, ξεπερνώντας στην Γ’ Φάση το εμπόδιο της Χρόνιχεν. Στην Ένωση η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και άπαντες περιμένουν την στήριξη του κόσμου, ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Γερμανία, για να αντιμετωπίσει την Λούντβιγκσμπουργκ. Ο «δικέφαλος» ταξίδεψε με 13 παίκτες στην Γερμανία, καθώς ο Αντώνης Κόνιαρης θα δοκιμάσει ώστε να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η Λούντβιγκσμπουργκ μπήκε στους ομίλους, μέσα απο τη διαδικασία των προκριματικών, καθώς απέκλεισε στη Γ’ Φάση την Basic-Fit Βρυξέλλες.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Βενέτσια με την Μπάνβιτ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ, τον Γ’ Όμιλο, ενώ από τον όμιλο του ΠΑΟΚ, τον Β’ Όμιλο, η Γκαζιάντεπ, του Γιώργου Δέδα, υποδέχεται την Ορλαντίνα.

Τα παιχνίδια της ημέρας:

Νεπτούνας – Σαλόν 19:00
Γκαζιάντεπ – Ορλαντίνα 19:30
ΑΕΚ – Εστουδιάντες 19:30
Ρόσα Ράντομ – Μπαϊρόιτ 19:30
Νίμπουρκ – Ναντέρ 19:30
Λούντβιγκσμπουργκ – ΠΑΟΚ 21:00
Μονακό – Γιουβέντους 21:30
Βενέτσια – Μπάνβιτ 21:30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected