Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καθυστερεί η επάνοδος του Αμπάρη με τα κυανόλευκα, έρχεται ο Ρόβας!

Τις υπηρεσίες του Γιώργου Αμπάρη, θα στερηθεί μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 ο Ηρακλής, καθώς τότε θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Όπως αναφέρει το bluearena, η αιτία αυτής της καθυστέρησης είναι ότι η μεταγραφή του 35χρονου κίπερ θεωρείται από την ΕΠΟ ως διεθνής, διότι η τελευταία του ομάδα ήταν η Ένωση Νέων Παραλιμνίου της Κύπρου.

Και σύμφωνα πάντα με την ΕΠΟ οι ημερομηνίες γι’ αυτές τις κινήσεις έχουν παρέλθει. Με αποτέλεσμα οι «κυανόλευκοι» να πορευτούν μέχρι την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έχοντας ως λύσεις κάτω από τα γκολποστ τους Γιούδα και Καρακώστα, αν και δεν αποκλείεται η αναζήτηζη για κάποιον έμπειρο στην κατηγορία τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα, σε ακόμα μια μεταγραφή προχώρησε σήμερα η ομάδα του Ηρακλή, κάνοντας δικό της τον 23χρονό επιθετικό Χρήστο Ρόβα.

Ο Χρήστος Ρόβας αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός είναι γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου του 1994 και έχει καταγωγή από την πόλη των Σερρών.

Ο 23χρονος επιθετικός, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού, για να βρεθεί στα 17 του στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Στη συνέχεια ο ταλαντούχος στράικερ βρέθηκε στην Νάξο για λογαριασμό του Πανναξιακού όπου παρέμεινε για μόλις 6 μήνες, συνεχίζοντας το δεύτερο μισό στην ομάδα του ΑΟ Γιούχτας.Το 2015-16 μεταγράφηκε στον Ιωνικό Νίκαιας όπου πέτυχε 8 γκολ. Ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και στον Ερμή Ζωνιανών.

Το καλοκαίρι ήρθε ξανά σε συμφωνία με την ομάδα του Ιωνικού την οποία έσπασε για να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected