Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα μεταγραφή του Ηρακλή και οι φάσεις από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα

Τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό της Ζακύνθου, της Καβάλας και του Παναργειακού, με παραστάσεις και από τη Football League, έκλεισε ο Ηρακλής, συνεχίζοντας το «μπαράζ» ενίσχυσης.

Όπως αναφέρει το bluearena, ο καταιγισμός προσθηκών εμπειρίας στο «κυανόλευκο» ρόστερ συνεχίζεται με αδιάκοπο ρυθμό. Μετά τον Παντελή Αθανασίου, που αποτελούσε μέχρι χθες την τελευταία επιπρόσθετη παρουσία στο έμψυχο δυναμικό, έρχεται και η μεταγραφή του 25χρονου στόπερ, Γιάννη Καλλιβωκά, ο οποίος προορίζεται για τον κεντρικό άξονα της αμυντικής γραμμής.

Έχει γεννηθεί στις 28 Απριλίου 1992, είναι υψηλόσωμος (1,85) και ικανός στο ψηλό παιχνίδι, αλλά θετικός και στη «χαμηλή» μπάλα. Υπολογίζεται ότι θα προσφέρει σημαντική ενίσχυση στο χώρο των κεντρικών αμυντικών, αγωνιζόμενος ως στόπερ, θέση η οποία είναι η κλασική του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που δεν εμφανίζει καριέρα περιορισμένη μέχρι το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, καθώς έχει αγωνιστεί και σε επίπεδο επαγγελματικών κατηγοριών, μέσω της παρουσίας του στη Football League.

Στην μέχρι σήμερα καριέρα του, παρά το σχετικά νεαρό της ηλικίας του, έχει περάσει από πολλές ομάδες, «ανεβαίνοντας» κατηγορίες και επίπεδο αγωνιστικής προοπτικής. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων στο ξεκίνημά του (Δόξα Πηγαδακίων, Δόξα Λιθακιάς, ΑΟ Κατασταρίου, ΑΟ Τσιλιβή, Τριταιϊκός, Δόξα Νέας Μανωλάδας).

Από εκεί και πέρα, σε υψηλότερο επίπεδο έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα και Παναργειακό.

 

Οι φάσεις από την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected