Κατηγορίες
Basket

Υψηλό το εμπόδιο της Εστουντιάντες για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκίνησε τραγικά το παιχνίδι κόντρα στην Εστουδιάντες, βρέθηκε νωρίς στο -19, κόντεψε να φέρει τούμπα τον αγώνα, αλλά τελικά δεν άντεξε και ηττήθηκε με 79-87 στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Η Εστουδιάντες έχει το παρατσούκλι “φοιτητές”. Κόντρα στην ΑΕΚ ωστόσο οι Ισπανοί αποδείχθηκαν… καθηγητές και πραγματοποιώντας μεστή εμφάνιση πήραν μία δίκαιη νίκη με 87-79, αλώνοντας το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ πλήρωσε το τραγικό της ξεκίνημα, αφού βρέθηκε στο -19 μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα (12-31). Έκτοτε κυνηγούσε στο σκορ, καταφέρνοντας να φτάσει αρκετές φορές σε απόσταση βολής χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των Τζέιμς, Ξανθόπουλου και Σάκοτα. Πάντα όμως η Εστουδιάντες έβρισκε την ψυχραμία – συνήθως με τον Λάντεσμπεργκ – να διατηρήσει το προβάδισμά της και τελικά να πάρει τη νίκη. Όσο για την διαιτησία για την οποία διαμαρτύρεται η “Ένωση”; Έδωσε τα κουκιά στους Ισπανούς, αλλά αν η ΑΕΚ έπαιζε με βάση τις δυνατότητές της θα είχε κερδίσει.

περισσότερα στο Sport24

AEK (Μανωλόπουλος): Ελόνου 3, Τζέιμς 21 (2), Γκριν 9 (1), Ξανθόπουλος 13 (1), Σάκοτα 16 (1), Τσαλμπούρης, Άτιτς 8, Μπάρλοου, Μωραϊτης, Μαυροειδης 5, Σι 4

ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ (Μαλντονάδο): Τσβέτκοβιτς 9 (1), Χάκανσον, Μπριζουέλα, Βισέντο 5 (1), Κουκ 11 (2), Σούτον 2, Λάντεσμπεργκ 28 (3), Μπράουν 24 (2), Κάρεν-Μέντλεϊ 2, Αρτεάγκα 6

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected