Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Ο Σιδερίδης από την Καστοριά ρέφερι στο Τρίκαλα-Ηρακλής. Όλοι οι ορισμοί της 3ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Ανακοινώθηκαν σήμερα (11/10) οι διαιτητές και βοηθοί της 3ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής.

Στον εντός έδρας αγώνα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κόντρα στον Ηρακλή (αναμέτρηση που θα γίνει κανονικά στο Δημοτικό γήπεδο Τρικάλων και όχι στην Αλεξάνδρεια όπως ανέφεραν τις προηγούμενες μέρες τα μέσα της Θεσσαλονίκης), η ΚΕΔ επέλεξε τον Βασίλη Σιδερίδη από την ΕΠΣ Καστοριάς, με βοηθούς τους Χρήστο Τζιαμπάση και Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Δαμιανός Καρακελίδης από την Πέλλα.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, που θα μεταβεί στην Καρίτσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ματς το οποίο θα διευθύνει ο Αστέριος Μπαλασάς από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Ανδρέου και Αλέξανδρο Κωνσταντίν από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής θα είναι ο Κοσμάς Γιαννακόπουλος από τη Λάρισα.

Όσον αφορά τον ΦΑΣ Νάουσα, οι “κυανόλευκοι” θα υποδεχτούν στον ΔΑΚ τον Πιερικό, σε μια αναμέτρηση στην οποία ρέφερι θα είναι ο Μιχάλης Μιχουλιάς από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο και Γιώργο Μιχτατίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Περικλής Βασιλειάδης από την Πέλλα.

Τέλος, ο Δημήτρης Μαλούτας από την Ημαθία, θα διευθύνει την αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα με την ΑΠΕ Λαγκαδά, μία από τις πολλές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο μέλλον μεταξύ ομάδων από την ΕΠΣ Μακεδονίας

δείτε τους ορισμούς της 3ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected