Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Υπογραφές για ακόμη δύο στον Ηρακλή!

Τους Κώστα Παναγιωτούδη και Γιώργο Γκουτσίδη, εντάσσει στο δυναμικό του ο Ηρακλής.

Οι “κυανόλευκοι” ενισχύουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ τους και δυναμώνουν χαρακτηριστικά ενόψει της συνέχειας στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι δύο επόμενες προσθήκες.

Ο 23χρονος Κώστας Παναγιωτούδης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, πρόλαβε να συλλέξει πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις από τα ανώτατα κλιμάκια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μέσα από την παρουσία του σε ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Βέροια.

Για ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τώρα, η καριέρα του δεσμεύτηκε και «ταλαιπωρήθηκε» από τις διαθέσεις του «δικεφάλου», καθώς προέρχεται από την υποδομή της ΠΑΟΚ και αφότου προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε σε αυτήν, άρχισε η «περιπέτεια» των διαδοχικών δανεισμών του και των μετέπειτα επιστροφών του στην Τούμπα.

Έχει αγωνιστεί ως δανεικός στον Πανιώνιο, στη Βέροια, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στην ΑΠΕ Λαγκαδά και – όταν, πλέον, απέκτησε την ελευθερία του – επέλεξε την Δόξα Δράμας (τον περασμένο χειμώνα).

Παράλληλα, παίκτης του “Γηραιού” είναι και ο Γιώργος Γκουτσίδης, ο οποίος είναι, μάλιστα, γιος του στενού συνεργάτη του Γιώργου Παράσχου, Πάνου Γκουτσίδη.

Η συμφωνία με τον ταλαντούχο παίκτη ολοκληρώθηκε σήμερα (11/10) και τίθεται και αυτός στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ασχέτως με το αν θα είναι έτοιμο το δελτίο του για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Μεγάλο Αλέξανδρο ή όχι.

Αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ, είναι 21 ετών (γεννήθηκε στις 12/7/1996) και αποτελεί «προϊόν» της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Πανθρακικού.

Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Κομοτηνής και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Παναιγιάλειο και έπειτα στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, κερδίζοντας σημαντικές εμπειρίες στο χώρο της Γ΄ Εθνικής. Μεταπήδησε στον Νέστο Χρυσούπολης και στην Δόξα Δράμας, αλλά τελικά κατέληξε στον Ηρακλή, μετά από αλλεπάλληλες μετακινήσεις.

Είναι σαφέστατη η διάθεση του Σάκη Αναστασιάδη να «γεμίσει» με επιλογές στη μεσαία γραμμή, ώστε να υπάρχει βάθος εναλλακτικών λύσεων στον νευραλγικό αυτόν χώρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected