Κατηγορίες
Football League

Κώστας Παυλόπουλος για το φιλικό του Γκέραρντ : “΅Είναι πολύ μικρός ο αριθμός των παιδιών για να τιμηθεί αυτός ο άνθρωπος”

Ο Κώστας Παυλόπουλος μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την μεγάλη βραδιά προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, δεν… αποκάλυψε την ενδεκάδα με την οποία θα ξεκινήσουν τα «παιδιά του» ενώ αναφέρθηκε και στόν φετινό στόχο της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 δεν έκρυψε την συγκίνηση του για την διεξαγωγή αυτού του σπουδαίου φιλικού ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει για το ποιοι θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν στο χορτάρι του «Γεντί Κουλέ» είπε χαμογελώντας: «Δεν έχουμε βγάλει ακόμα ενδεκάδα, μαλώνουμε μεταξύ μας στα μηνύματα (γέλια)».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παυλόπουλος στον Athletic Radio 104,2

Για το πως ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία: «Ήταν μια ιδέα του Ηλία Πουρσανίδη και όταν με πήρε και μου είπε τι σκέφτεται, και το ξεκινήσαμε, μέσα σε δύο – τρεις ημέρες ενεργοποιήθηκαν 50 άτομα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ενώ ξεκίνησε σαν μια απλή συνάντηση για να τιμήσουμε τον άνθρωπο που μας μεγάλωσε, τελικά αποδείχθηκε στην πράξη ότι εμείς το είχαμε περισσότερο ανάγκη. Και εννοώ ότι το νιώθαμε όσο περισσότερο γίνεται για να προσπαθήσουμε να τιμήσουμε αυτόν τον μεγάλο δάσκαλο».

Για τον μεγάλο αριθμό πρώην παικτών του ΟΦΗ: «Θέλαμε να βρούμε τρόπο για να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο και να τον ευχαριστήσουμε για όσα έκανε για εμάς. Είναι μικρός ο αριθμός των παιδιών και θα αυξάνεται συνεχώς. Μάλιστα, σήμερα δήλωσε παρών και ο Γιάννης Μιχαλήτσιος, ένα παιδί που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον ΟΦΗ. Πραγματικά όμως είναι πολύ μικρός ο αριθμός των παιδιών για να τιμηθεί αυτός ο άνθρωπος».

Για την άμεση ανταπόκριση όλων τους: «Αυτό σημαίνει πως στο άκουσμα της εκδήλωσης, το θέλαμε και εμείς πάρα πολύ. Το είχαμε ανάγκη εμείς που συνεργαστήκαμε μαζί του για να τον ευχαριστήσουμε. Όπως βέβαια πρέπει να μνημονεύσουμε και τον Θεόδωρο Βαρδινογιάννη γιατί οι συνθήκες που μας παρείχε ήταν απίστευτες».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο του ΟΦΗ: «Καλώ όλο τον κόσμο να είναι στο γήπεδο γιατί και για εμάς αυτή η στιγμή φέρνει κάτι πρωτόγνωρο προς όλους εμάς. Θέλουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο ώστε να πούμε ένα ευχαριστώ σε αυτόν τον άνθρωπο που μας έδωσε πάρα πολλά. Θα είναι πολύ όμορφο να τον ευχαριστήσουμε με αυτόν τον τρόπο».

Για το πως νιώθουν που θα φορέσουν ξανά την φανέλα του ΟΦΗ: «Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό, λες και το περίμεναμε χρόνια για να γίνει. Κάνουμε σαν μικρά παιδιά, πως θα πατήσουμε το χόρτο που δοξάσαμε και που δοξαστήκαμε. Αυτή η βραδιά θα είναι όροσημο για την ζωή μας».

Για την άμεση απάντηση και των υπόλοιπων Ελλήνων ποδοσφαιριστών: «Εμείς παραμείναμε αδέρφια σε όλη την πορεία της καριέρας μας, ακόμα και μετά που σταματήσαμε το ποδόσφαιρο. Οι επαφές και η επικοινωνία ήταν δεδομένα. Αυτό όμως που μας ενώνει είναι ο Ευγένιος Γκέραρντ. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο. Ο κόσμος πρέπει να μας συμπαρασταθεί γιατι εκείνος τον αγάπησε και τον στήριξε. Όλοι εμείς ήμασταν οι τελευταίοι. Αυτός ήταν ο άνθρωπος που μας πέρασε όλα όσα έπρεπε να μας περάσει».

Για τον φετινό ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο: «Είναι κολλητός μας, φίλος μας και αδερφός μας. Έχω την αίσθηση ότι αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει στον μεγαλύτερο βαθμό. Αυτό που ευχόμαστε όλοι και είμαστε δίπλα του. Έχω την αίσθηση ότι φέτος θα είναι η χρονιά του ΟΦΗ. Μετά από πολλά χρόνια που ήρθαν και παρήλθαν αρκετοί και παρότι ο Νίκος (σημ. Νιόπλιας) έφυγε, τόσο εκείνος όσο και ο άλλος Νίκος (σημ. Παπαδόπουλος) είναι δύο παιδιά που αγαπούν τον ΟΦΗ και ότι κάνουν, το κάνουν μόνο για το καλό της ομάδας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected