Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Λύση για τη θέση του γκολκίπερ στον Ηρακλή

Στον Ηρακλή «απάντησαν» με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα με πέρασμα και από τη Super League, στο θέμα που δημιουργήθηκε στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρει το bluearena.gr, οι δρόμοι που μπορούν να ακολουθήσουν οι υπεύθυνοι της τεχνικής ηγεσίας του Ημίθεου στο θέμα της θέσης του τερματοφύλακα ήταν δύο: είτε να ρισκάρουν, στηριζόμενοι στον Τρύφωνα Γιούδα και στον 17χρονο Κώστα Καρακώστα, αναμένοντας την Πρωτοχρονιά και την αγωνιστική ενεργοποίηση του Γιώργου Αμπάρη, είτε να προσθέσουν στο ρόστερ έναν έμπειρο από παραστάσεις στην κατηγορία γκολκίπερ, όπως έχουν κάνει ήδη και για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας. Επέλεξαν το δεύτερο…

Σήμερα (13/10) αναμένεται να οριστικοποιηθεί η ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του 25χρονου γκολκίπερ Πέτρου Γόμου, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Διγενή Λακκώματος, έχοντας όμως σημαντικές εμπειρίες, τόσο από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά και πέρασμα από τη Super League…

Ο Πέτρος Γόμος γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου 1992 (έχει ύψος 1,83) αλλά παρά τα 25 χρόνια της ηλικίας του πρόλαβε να αποκτήσει εμπειρίες στη θέση του. Είναι Μυτιληνιός και «προϊόν» της παραγωγικής διαδικασίας της ΑΕΛ Καλλονής, καθώς αναδείχθηκε από την υποδομή της Λεσβιακής ομάδας.

«Ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα της Καλλονής και μετείχε με αυτήν στο πρωτάθλημα της Super League, χωρίς να του δοθούν αγωνιστικές ευκαιρίες στη μεγάλη κατηγορία.

Το ταλέντο του ήταν γνωστό και δεδομένο στο νησί του Βορείου Αιγαίου και το γεγονός ότι δεν είχε χρόνο συμμετοχής στα «μεγάλα σαλόνια» με την Καλλονή, έφερε την «εσωτερική» μετακίνηση στην άλλη ομάδα του νησιού, τον Αιολικό, με τον οποίο είχε εξαιρετική πορεία, όντας βασικός στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2015 μετακινήθηκε στην Χαλκιδική, εντασσόμενος στην ομάδα του Διγενή Λακκώματος, στην οποία αγωνιζόταν, πριν εκφραστεί το ενδιαφέρον των «κυανολεύκων».