Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

2ος όμιλος Γ Εθνικής (pregame) – Το ιστορικό ματς στα Τρίκαλα, η νίκη αυτοσκοπός του Φίλιππου Αλεξάνδρειας και το ντέρμπι τα παλιά στη Νάουσα

Εβδομάδα αγωνιστικής δράσης αυτή που ξεκινά στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής καθώς, εκτός της 3ης αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/10, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και εμβόλιμη (Τετάρτη 18/10).

Οι αυριανές αναμετρήσεις παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, το οποίο γίνεται ακόμη πιο έντονο καθώς (όπως διαφαίνεται από την αρχή) οι ομάδες που αναμένονταν δυνατές στο ξεκίνημα και να ξεχωρίζουν αγωνιστικά, δεν το πράττουν.

Αντίθετα, ομάδες όπως ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αλλά και ο Αλμωπός Αριδαίας, έκαναν δυνατή εκκίνηση και φιγουράρουν στην 1η θέση της βαθμολογίας με το απόλυτο νικών.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ηρακλής

Για τους “πράσινους” μάλιστα, το αυριανό ματς με τον Ηρακλή έχει ιστορική σημασία, τόσο για το “βαρύ” όνομα που κουβαλά ο αντίπαλος του όσο και για το γεγονός πως για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (Κύπελλο Ελλάδας το 1976) αλλά και με παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον Γιώργο Ντάμτσιο, τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο και η μοναδική απουσία για τον αυριανό αγώνα (16.00, Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων) θα είναι αυτή του Γρηγόρη Πατρίκα.

Για την αναμέτρηση αλλά και γενικότερα για τη φετινή σεζόν του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, μίλησε στο metrosport.gr ο Δημήτρης Πετκάκης (ΕΔΩ)

Ιδιαίτερα ενισχυμένος θα μεταβεί στην Ημαθία ο Ηρακλής. Όλες οι παίκτες που προστέθηκαν στο ρόστερ είναι διαθέσιμοι (εκδόθηκαν τα δελτία), εκτός όμως από τον Γκουτσίδη, ο οποίος τραυματίστηκε και μένει εκτός για περίπου ένα μήνα. Από την άλλη, παρόντες θα είναι οι Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου, Καλλιβωκάς, Κυριακίδης, Παναγιωτούδης, Σαββελίδης, Ρόβας, Περσίδης, και Κρυστάλλης.

ΑΕ Καρίτσας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας

Πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, που καλείται να πάρει στα χέρια του το πρώτο “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ωστόσο αντιμετωπίζει μια ομάδα με δίψα για διάκριση και μάλιστα έχοντας στην έδρα της το ιδανικό ξεκίνημα φέτος με νίκη επί του Ηρακλή.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο της Καρίτσας, με τους γηπεδούχους να υπολογίζουν πλέον τους Κωνσταντίνο Φουρκιώτη, Παρασκευά Λυκούργο και Χρήστο Κωστόπουλο, ο οποίος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πιερέων από τον Φωστήρα. Την ίδια ώρα, η συμμετοχή του Κυρτέγου, Μακράκη και Ταρασιάδη στο παιχνίδι της Κυριακής κρίνεται αμφίβολη.

Για τους “πράσινους” της Ημαθίας, δεδομένες είναι οι απουσίες των Σκοπελίτη, Κόλα, Κωτσιόπουλου που είναι τιμωρημένοι, ανέτοιμος είναι ο Αλέξανδρος Ραχήμ, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ δεδομένη και η απουσία του Τάχου που ταλαιπωρείται από πέρσι (σ.σ. χιαστοί) και αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από έναν μήνα.

ΦΑΣ Νάουσα – Πιερικός

Ένα ντέρμπι από τα παλιά στο ΔΑΚ Νάουσαw, ανάμεσα σε δύο ομάδες με ξεχωριστή παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να…ανασάνουν βαθμολογικά αλλά κ.αι ψυχολογικά και καιρού επιτρέποντος, το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης προετοίμασε την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι, έχοντας μία απουσία και συγκεκριμένα του Νίκου Παντζαρτζίδη (τραυματίας από το ματς στην Αριδαία) ενώ καλύτερα είναι ο Γιαννόπουλος, που αντιμετώπισε μια ίωση μεσοβδόμαδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν θα έχει στη διάθεση του τους Τουλκερίδη, Αλέξανδρο Καρτσαμπά και Ουαταρά. Ο πρώτος είναι τραυματίας, ο δεύτερος στρατεύσιμος και σχετικά με τον Ουαταρά (αν και προπονείται κανονικά με την ομάδα) υπάρχει ένα θέμα με το δελτίο του, αλλά σύντομα αναμένεται να ξεκαθαριστεί και έτσι ο Γάλλος να είναι στη διάθεση του Θεοδοσιάδη από το μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στον Καμπανιακό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής (15/10 – 16.00) :

Άρης Παλαιοχωρίου – Εδεσσαϊκός
ΑΟ Καρδίας -Κιλκισιακός
ΑΕ Καρίτσας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας
Αγροτικός Αστέρας – ΑΠΕ Λαγκαδά
ΦΑΣ Νάουσα – Πιερικός
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ηρακλής
Αλμωπός Αριδαίας -Καμπανιακός
Ρεπό : Μακεδονικός

οι βαθμολογίες της Γ Εθνικής ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected