Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 5-0 (photos)

Καταιγιστικός ανά διαστήματα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, επικράτησε με 5-0 του Αχιλλέα Νάουσας και συνέχισε το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Φερέιρα Κινγκ, έχοντας όλους τους παίκτες σε καλή μέρα, επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και μπροστά σε 100 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, έκανε το 4×4 στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο “δικέφαλος”, έχοντας αρκετή ώρα τη μπάλα στα πόδια του και ψάχνοντας με όλους τους τρόπους να “ξεκλειδώσει” την αντίπαλη άμυνα, προσπάθησε να απειλήσει από τα πρώτα λεπτά. Το κατάφερε τελικά λίγο πριν τη συμπλήρωση των 20 λεπτών, με σκόρερ τον Μάριο Αργυρόπουλο, μετά από ωραία πάσα του Φωτιάδη.

Ακολούθησε μια καλή στιγμή του Αχιλλέα και συγκεκριμένα με τον νεοαποκτηθέντα (επιστρέφει στην ομάδα μετά το 2013) Σάκη Παπατάνο, ο οποίος δέχτηκε την πάσα στο ύψος του πέναλτι, έκανε το κοντρόλ και σε κενή ουσιαστικά εστία έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ευαγγελόπουλου.

Στο 32′ ο ΠΑΟΚ έφτασε πολύ κοντά στο 2-0 με τον Αργυρόπουλο, ο Κερμανίδης όμως αποσόβησε τον βέβαιο κίνδυνο και δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παρθενόπουλου για τον Αχιλλέα, που έκανε την ατομική προσπάθεια αλλά τον σταμάτησε ο Ευαγγελόπουλος.

Η κατοχή του ΠΑΟΚ αλλά και η εν γένει καλύτερη εικόνα του επιβεβαιώθηκε στο 37′ με το πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Πατατούκα, που σημάδεψε την απέναντι γωνία του Κερμανίδη.

Με το 2-0 υπέρ του, ο “δικέφαλος” διαχειρίστηκε πιο εύκολα το δεύτερο μισό του αγώνα, ανεβάζοντας μάλιστα τον δείκτη του σκορ.

Στο 55′ ο νεοαποκτηθέντας από το Μαρκό Αττικής Θανάσης Πετράι, έφτασε στο 3-0 ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο σημειώθηκαν δύο ακόμη τέρματα, με τους Αργυρόπουλο (βγήκε απέναντι από τον Κερμανίδη και σημείωσε το 4ο γκολ στο πρωτάθλημα και 11ο(!) στη σεζόν μαζί με το Κύπελλο) και Χασάν, που πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Για τον Αχιλλέα, που προσπάθησε να μετριάσει την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ χωρίς όμως να τα καταφέρει, ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές στο παιχνίδι ενώ αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Σάκης Παπατάνος, νέο μεταγραφικό απόκτημα για τους “κυανόλευκους”.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Θεοδώρου, Μπουκλάς Α. (78′ Χασάν), Αθανασιάδης, Κούκλας, Καρατάσιος, Κίτσας Θ., Πατατούκας, Φωτιάδης, Πετράι (78′ Βασιλείου), Αργυρόπουλος (84′ Αραμπατζής).

Αχιλλέας Νάουσας : Κερμανίδης, Νούσης (46′ Καραμεταξάς), Βακαλίδης (85′ Ρώσσιος), Δημητρίου (46′ Σακελλάρης), Μάραντης, Σαμαράς, Μπράτσης, Βλαχοδήμος, Παρθενόπουλος, Παπατάνος, Γιαμαλίδης (68′ Ιτσκάρας)

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected