Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Κεραυνός Επισκοπής 6-1 (photos)

Άκρως εντυπωσιακή η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, έφτασε στο ευρύ 6-1 επί του Κεραυνού Επισκοπής και μοίρασε…χαμόγελα στους φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους τους φιλόδοξους “οράνιε”.

Η ομάδα του Αντώνη Κασάπη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους “κοκκινόμαυρους” και από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, φανέρωσε την πλήρη αγωνιστική τους κυριαρχία.

Το 5-0 του πρώτου 45λεπτου άλλωστε αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, κόντρα σε μια ομάδα – σκιά του περσινού της εαυτού.

Για τους γηπεδούχους, σε μεγάλη μέρα ήταν ο Γιόχαν Κρίστο, τελευταίο απόκτημα των “οράνιε” από τον Αετό Φούρκας, ένας ποδοσφαιριστής που έχει μεγάλη αίσθηση του γκολ και θα βοηθήσει τα μέγιστα τους Πόντιους.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 11ο λεπτό από τον νεαρό επιθετικό (ωραία πλαγιοκόπηση από αριστερά και πλασέ), για να έρθει ένα λεπτό αργότερα η αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Σάκη Δερμιτζόγλου, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Χρήστο Λίκα.

Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι προχώρησαν σε αλλαγή τερματοφύλακα, μιας και ο έμπειρος πορτιέρο δεν μπόρεσε να συνεχίσει (επέστρεψε μετά από έναν περίπου από τον τραυματισμό του), ενώ οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν στο 2-0 και ανέβασαν τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο.

Στο 31′ ο Κρίστο και πάλι μπήκε από αριστερά, σούταρε δυνατά και η μπάλα αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι κατέληξε στα δίχτυα του Καρυπίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Μπεκτά να χριστεί σκόρερ με εντυπωσιακή λόμπα μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, ο Μπεκτάς και πάλι”έγραψε” με πλασέ από το ύψος του πέναλτι το 5-0, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 48′ ο Κρίστο έφτασε στο χατ-τρικ με έξυπνο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον Κεραυνό να φτάνει στο 75′ στο γκολ της τιμής, με σκόρερ τον Παραστατίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Μπακάλη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Μπαρούτας, Τσέργας, Κόκκαλης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Α., Λάζος, Πέτκος, Μπεκτάς, Χατζηβασιλειάδης (88′ Αργυρόπουλος), Δεμιρτζόγλου (22′ Ριστέμογλου / 89′ Γαλατσίδας), Κρίστο (80′ Μουταφίδης).

Κεραυνός Επισκοπής : Λίκα (25′ Καρυπίδης), Λέσκας, Ορδουλίδης, Γεωργιάδης (52′ Καρυπίδης Σ.), Γιάτσιος, Δήγκας (46′ Οριζάρης), Λούτης, Νόσης, Τσόπτσης, Καρυπίδης Α. (75′ Δήμου), Παραστατίδης

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected