Football League

Βαρέθηκε να…νικά ο ΟΦΗ!

Σε ένα αρκετά καλό και με πολλές φάσεις εκατέρωθεν φιλικό, ο ΟΦΗ επικράτησε στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη 0-2. Τρία δοκάρια οι γηπεδούχοι, υπεροχή και ουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, που πέτυχαν μια ακόμη νίκη σε φιλικό.

Ο Εργοτέλης έδειξε ένα σαφώς καλύτερο και βελτιωμένο πρόσωπο συγκριτικά με αυτό που είχε στα τελευταία του φιλικό με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και τον Ηρόδοτο. Ήταν καλύτερος στο επιθετικό κομμάτι και από συγκυρίες και ατυχία δεν πέτυχε κάποιο γκολ. Ο ΟΦΗ από την πλευρά του έδειξε σε έναν ακόμα αγώνα πως είναι πανέτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, είχε τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τους περισσότερους από τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν να δείχνουν διάθεση.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τερματοφύλακα τον Λαδά, αριστερό οπισθοφύλακα τον Σταμόπουλο, δεξιό τον Λαμπάκη και κεντρικούς αμυντικούς τους Μπάτζιο και Μαζουλουξή. Στο κέντρο αμυντικό χαφ ήταν ο Βογιατζής, με τον Μπουτσάκη και τον Αγγελόπουλο πιο μπροστά, στα άκρα τους Σταματάκο και Μπουρσέλη και στην κορυφή τον Ροβίθη.

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ είχε στην αρχική ενδεκάδα τον Στρέζο στο τέρμα, στο αριστερό άκρο της άμυνας τον Κοιλιάρα, στο δεξί τον Κομεσίδη και στο κέντρο της τους Ζιαμπάρη και Ποτουρίδη. Αμυντικά χαφ ήταν οι Νάστος και Παπαστεριανός, με τον Χαντί εμπρός, στα άκρα τους Ορτέγκα και Μάρτος, με τον Κουσκουνά στην επίθεση.

το φιλμ του αγώνα στο grandsport.gr

Συνθέσεις

Εργοτέλης (Τ. Γκώνιας): Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Βογιατζής, Μπουτσάκης (75’ Ιατρούδης), Αγγελόπουλος, Μπουρσέλης (60’ Έφορντ), Σταματάκος, Ροβίθης (82’ Μανουσάκης).

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος (54 Οικονόμου, 84’ Πλευράκης), Ορτέγκα (54’ Όγκμποε), Κουσκουνάς (54’ Μάνος), Χαντί (54’ Κουτσιανικούλης), Μάρτος (54’ Λεάλ), Παπαστεριανός (54’ Πουρτουλίδης), Κομεσίδης (54’ Σιώπης), Κοιλιάρας (54’ Παπατόλιος), Ζιαμπάρης (64’ Ρούσσος), Ποτουρίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected