Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Δόξα Λιανοβεργίου 6-0

Πρώτη νίκη για την ΑΕ Χαρίεσσας στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία και συνδυάστηκε από μια πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη επιβλήθηκε με το ευρύ 6-0 της Δόξας Λιανοβεργίου, που δεν κατάφερε να ορθώσει…ανάστημα στο σημερινό παιχνίδι και μοιραία υπέστη την τέταρτη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο…χορός των τερμάτων ξεκίνησε στο 23ο λεπτό και την αρχή έκανε ο Κώστας Τουμαράς, ο οποίος σήμερα είχε στο ενεργητικό του δύο εξαιρετικά σε εκτέλεση τέρματα, δείγμα της ποδοσφαιρικής του κλάσης.

Στο 27′ ήταν η σειρά του Σταμάτη να χριστεί σκόρερ, δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, σκορ με το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Φουριόζα βγήκε και στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΧ και στο δεύτερο μόλις λεπτό, ο Τουμαράς και πάλι έστειλε τη μπάλα…συστημένη στο “παραθυράκι” του Καραλάζου, που ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Στο 54′ ο Γραμματικός, που πέρασε ως αλλαγή με τις αρχές του δευτέρου μέρους, σημείωσε το 4-0 και στο 74′ ο Σταμάτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Στογιάννης στο 90ο λεπτό, “σφραγίζοντας” με αυτό τον τρόπο την επιστροφή του στην ΑΕΧ, ως δανεικός αυτή τη φορά από την ΠΑΕ Βέροια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Γ. και Γιάντση.

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Δελητζάκης (57′ Φωτιάδης), Τουμαράς (71′ Μουζάκι), Ίντος, Λύτης, Στογιάννης, Καϊσίδης, Δάτσης (46′ Γραμματικός).

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Μπουκλάς, Γερόπουλος, Κωνσταντίνου, Ξανθόπουλος (46′ Κίτσας), Ουζούνης (70′ Μποσνιάκης), Στεργιόπουλος (46′ Μαυρίδης), Δρομπουλιανούδης, Τζέπης, Σουρλόπουλος, Χατζηδημητρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected