Κατηγορίες
Super League 1

Αλώβητη η Κέρκυρα στη Ριζούπολη

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα παραμένει ακόμα άγνωστη λέξη για τον Απόλλωνα καθώς αν και έπαιξε για μισή ώρα με παίκτη παραπάνω, κόλλησε στο 0-0 με την Κέρκυρα.

Σε ένα παιχνίδι που Απόλλων και Κέρκυρα, γνώριζαν πως έχει χαρακτήρα… τελικού και για τις δύο, είδαμε δυο φοβισμένες ομάδες. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι είχαν κύριο μέλημά τους να κρατήσουν το μηδέν. Οι «Φαίακες», είχαν την κατοχή στο πρώτο τέταρτο, με τον Απόλλωνα να ισορροπεί και να είναι καλύτερος από εκεί και πέρα.

Ωστόσο, οι μεγάλες φάσεις έλειψαν με εξαίρεση από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα. Αρχικά ο Καστιγιέχος στο 27′ έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα στο πρώτο μέρος. Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 43′, ο Τσόβιτς έκανε μια σπουδαία επέμβαση στην ωραία κεφαλιά του Κόντου, κρατώντας το 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ: Τζόβιτς, Ντάσιος (81′ Χουάρες), Κούρος, Μπιτζιμίν, Κύργιας, Παπάζογλου, Κονέ, Μενδρινός (81′ Αλμπάνης), Μάατσεν (75′ Σιατραβάνης), Μάατσι, Καστιγέχος

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Ντιόγκο, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σιόντης, Γκομές, Αρτυματάς, Κόντος (66′ Επστάιν), Νούνιες (81′ Μπάουμαν), Ντουαλά, Παμλίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected