Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 2ος όμιλος] ΑΕ Καρίτσας – Φίλιππος Αλεξάνδρειας 1-2 (+δηλώσεις προπονητών και παικτών)

Επιτέλους νίκη” φώναξε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας στη γειτονική Πιερία, εκεί όπου επικράτησε με σκορ 2-1 της ΑΕ Καρίτσας.

Η αναμέτρηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας, εκεί όπου η τοπική ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

Ο Φίλιππος, με τις σημαντικές απουσίες αλλά και την κακή ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο ξεκίνημα της χρονιάς, μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και πήρε το προβάδισμα μόλις στο 2ο λεπτό.

Ο Κούμπουλα έκανε το γύρισμα από τα αριστερά προς την περιοχή του Τσιλεγκερίδη, ο Μπενίσκος πήρε την εσωτερική και με τον τρόπο που ξέρει πολύ καλά, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 8′ χρειάστηκαν τα αντανακλαστικά του Καρακούτση για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος για τους φιλοξενούμενους, σε κοντινό σουτ του Μαυρίδη, ωστόσο την απόκρουση του αγώνα την είχε στο 21ο λεπτό, όταν οι “κιτρινόμαυροι” κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μπενίσκου.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κυρτέγος αλλά ο έμπειρος γκολκίπερ της ομάδας από την Ημαθία είπε “όχι”.

Η πίεση από πλευράς ΑΕΚ συνεχίστηκε και στη συνέχεια, ωστόσο οι προσπάθειες των Κωστόπουλου και Μαυρίδη δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

Στο 38′ ο Φίλιππος έφτασε κοντά στο 2-0 αλλά το σουτ του Μυλωνά απέκρουσε με τα πόδια ο Τσιλιγκερίδης, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, βγήκαν με περισσότερες αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν πιο κραυγαλέες.

Στο 61΄οι “πράσινοι” έφτασαν στο πολυπόθητο δεύτερο τέρμα, όταν ο Μπενίσκος βρήκε με τακουνάκι τον Κούμπουλα κι αυτός από το ύψος της μεγάλης περιοχής, “έγραψε” το 0-2.

Στα επόμενα 10 λεπτά, η δευτεραθλήτρια της περσινής ΕΠΣ Πιερίας μετέφερε την πίεση στα καρέ του Καρακούτση, με την άμυνα όμως του Φιλίππου να αντιστέκεται επιτυχώς, εκτός της φάσης του 84ου λεπτού όταν ο Βασιουρής έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Συνθέσεις

ΑΕ Καρίτσας (Χρήστος Χασιώτης): Τσιλεγκερίδης, Δαλαμήτρας, Μητράκας, Μπουτογιάννης, Τασίδης, Τροΐρης, Μαυρίδης, Μπέης (75΄Λυκούργος), Κυπαρίσσης (70΄Αντωνιάδης), Κυρτέγος, Κωστόπουλος (78΄ Βασιουρής)

Φίλιππος Αλεξάνδρειας (Κώστας Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Σκλιοπίδης, Αργυρίου, Γιαλαμίδης, Δημητρίου, Αβραμόπουλος, Κούμπουλα (74′ Πιπιλιάρης), Δημητρουλόπουλος, Μπενίσκος, Καρατζάογλου (89΄Τριανταφυλλόπουλος), Μυλωνάς (85΄Δαδάκος)

δείτε δηλώσεις προπονητών και παικτών από το βίντεο του katerinisport

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected