Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 1-1

Δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, που κρίθηκε στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων!

Ο ΓΑΣ Κοπανού, που βρισκόταν μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο “φάτσα” με μία ακόμη ήττα στο πρωτάθλημα, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε μια…καραμπόλα.

Ήταν το 90ο λεπτό της συνάντησης όταν ο Σπανός εκτέλεσε το φάουλ, ανάμεσα από πολλά σώματα ο Θεοδώρου πήρε την κεφαλιά, η μπάλα εξοστρακίστηκε σε αντίπαλο και ξεγέλασε τον Κασαπίδη που δεν περίμενε την πορεία της μπάλας.

Μπροστά σε 300 περίπου θεατές που επέλεξαν να δουν από κοντά ένα παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, χωρίς όμως να πετυχαίνουν τη βαθμολογική…ανάκαμψη που περίμεναν. Μπορεί να είναι αρκετά νωρίς χρονικά, να έχουν διεξαχθεί μόλις 4 αγωνιστικές, ωστόσο μια δυναμική αρχίζει να αχνοφαίνεται. Και μην ξεχνάμε πως (ενδεχομένως) να έχουμε play off, ωστόσο σίγουρα θα δούμε για πρώτη φορά play out…

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν σήμερα από ένα ημίχρονο. Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, με τις πολλές και σημαντικές απουσίες (Μπρέγκου, Ασλάνογλου, Τσίλης εκτός, αγωνίστηκαν εξ ανάγκης στο δεύτερο οι ανέτοιμοι Τενεκετζή και Ντατσής, με τον δεύτερο να επιστρέφει μετά από έναν χρόνο) ξεκίνησε δυνατά, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ήλεγξε τον ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά.

Κατάφερε μάλιστα να προηγηθεί στο 20ο λεπτό όταν ο Κοτζαχρήστος εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Πέτγαζλης δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, αυτή όμως στρώθηκε στον Μαγγίζη και ο νεαρός μέσος από κοντά πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Και ενώ θα περίμενε κανείς πως οι γηπεδούχοι θα αντιδρούσαν άμεσα και θα πίεζαν για την ισοφάριση, οι “κιτρινομπλέ” συνέχισαν να ελέγχουν στον ρυθμό και αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσαν να φτάσουν και σε δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη (στο ντεμπούτο του στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο) ισορρόπησε το παιχνίδι, κυκλοφόρησε πιο οργανωμένα τη μπάλα και ζήτησε το γκολ επιτακτικά. Η είσοδος του “αειθαλή” Βασίλη Σιδηρόπουλου, έδωσε ακόμη περισσότερες επιθετικές λύσεις στους γηπεδούχους, που ανέβασαν την πίεση και άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί για τα καρέ του Κασαπίδη.

Παρά τις προσπάθειες όμως, το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις και χρειάστηκε και ο παράγοντας τύχη για να μπει ο ένας βαθμός στο σακούλι, δίνοντας παράλληλα ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι φιλοξενούμενοι, με τη λήξη του αγώνα, εξέφρασαν έντονα παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις του ρέφερι της συνάντησης κ. Καραγκιζόπουλου, καταλογίζοντας του λάθη σε υποδείξεις σε καίρια χρονικά σημεία της αναμέτρησης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Φερλαχίδης, Μποζίνης Κ., Χαραλαμπίδης, Γρυπούδης, Θεοδώρου, Οικονόμου Α., Τζιβάρας, Οικονόμου Χ. (66′ Σιδηρόπουλος Β.), Ιτσκάρας (73′ Πρόιος), Σπανός, Ντέλλας.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης, Ρίσσου, Μπουρδάνος, Τάσο, Κοτζαχρήστος, Μαγγίζης, Φρέντι, Κουλιανίδης (79′ Ντατσής), Πέτγαζλης (64′ Τενεκετζή), Ουέλινγκτον, Μωυσίδης (87′ Μισιρλίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected