Κατηγορίες
Super League 1

Στο ρελαντί ο ΠΑΟΚ, 4-0 τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο για περίπου 50 λεπτά, χρόνος αρκετός για να “καθαρίσει” την Λαμία με 4-0. Συνεχίζει το σερί του ο καταπληκτικός Πρίγιοβιτς, πανέμορφο τέρμα από Πέλκα. Αποβλήθηκε με δυο κάρτες σε 16 λεπτά ο Νίκος Αναστασόπουλος

H ποιότητα των Ελ Καντουρί, Πέλκα και Πρίγιοβιτς ήταν αρκετή για τον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να κερδίσει… ξεκούραστα την Λαμία στην άδεια Τούμπα. Ο “δικέφαλος” είχε… κέφια στο ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 10ο λεπτό προηγήθηκε με τον Λεόβατς. Ο Κροάτης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα την περιοχή και με δυνατό σουτ “σκότωσε” τον Παπαδόπουλο από την άκρη της μικρής περιοχής.

Δεκατέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πρίγιοβιτς να χριστεί σκόρερ. Ο Μαουρίτσιο βρήκε ωραία τον Πέλκα, αυτός πλάσαρε άσχημα, όμως ο… Μουντιαλικός Σέρβος άσος από κοντά διόρθωσε το λάθος, στέλνοντας τη μπάλαστα δίχτυα.

Το παιχνίδι έγινε σκληρό στη συνέχεια με την Λαμία να κάνει πολλά λάθη. Ένα από αυτά παραλίγο να κοστίσει, όταν ο Ασίγκμπα πήγε να πετύχει απίστευτο αυτογκόλμε κεφαλιά! Ο Παπαδόπουλος, ωστόσο, με το ένα χέρι απέκρουσε.

το φιλμ της αναμέτρησης στο contra.gr

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Κρέσπο, Λέοβατς (Λημνιός 68′), Μαουρίτσιο, Σάκχοφ (Μπίσεσβαρ 75′), Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Πέλκας (Μακ 61′), Πρίγιοβιτς.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης (Ντακόλ 40′), Ασίγκμπα, Μπλάζιτς, Όμο, Ακόστα, Πίτι (Αναστασόπουλος 55′), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον (Λινάρδος 62′).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected