Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Απόλυτα έτοιμη η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για την έναρξη του πρωταθλήματος! (vid)

Τη σημαντική της αγωνιστική βελτίωση απέδειξε στο φιλικό της Κυριακής ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, στο νικηφόρο φιλικό με τις Πιερίδες Μούσες.

Η ομάδα του Γιάννη Γιάννου επικράτησε με 5-0, ωστόσο το σκορ λίγη σημασία έχει μιας και ο νεαρός τεχνικός είδε πολλά από τα στοιχεία που θέλει να δει στα επίσημα παιχνίδια.

Κυρίαρχο εξ αυτών η ταχύτητα, με τα κορίτσια να έχουν…λυθεί το τελευταίο διάστημα από την προετοιμασία και να φανερώνουν στο γήπεδο πολλές από τις δυνατότητες τους.

Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο είναι και η βοήθεια της Θωμαή Τσούκα στο σκοράρισμα, δίνοντας ένα ακόμη “χέρι βοηθείας” στη Χαρά Παπαδοπούλου καθώς χθες έφτασε δύο φορές στο γκολ και είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα.

δείτε το πρώτο από τα δύο τέρματα της :

Ακολούθησε ένας εξαιρετικός συνδυασμός με την Παπαδοπούλου, που ολοκληρώθηκε με ιδανικό τελείωμα από την Τσούκα και το 2-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και παρά τις αλλαγές, σημειώθηκαν άλλα τρία γκολ με σκόρερς τις Κιουτάχιαλη, Παπαδοπούλου και Μπαξεβάνου.

Επόμενο φιλικό για τις “πράσινες” την Κυριακή 22/10 και πάλι με τις Πιερίδες Μούσες, αυτή τη φορά στη γειτονική Πιερία.

Η σύνθεση του Αγρ.Αστέρα :

Καλαϊτζόγλου, Φεΐμ, Τσαχελίδου, Δρενοβιάδου, Στρίμπα, Τσιοχάρη, Μουρατίδου, Κιουτάχιαλη, Μπαξεβάνου, Παπαδοπούλου, Τσούκα Θ.. Αγωνίστηκαν και οι Σακαλή, Τελχαλάρι, Δεληγιαννίδου Α.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected