Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 1ος όμιλος] Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Αετός Ορφανού 2-0

Την πρώτη του νίκη μετά από τρεις αγώνες στον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σημείωσε σήμερα η ποδοσφαιρική ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου.

Η δραμινή ομάδα «χτύπησε» στο φινάλε και με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο κέρδισε με σκορ 2-0 την αξιόλογη ομάδα του Αετού Ορφανού, σημειώνοντας ιστορική νίκη, η πρώτη της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Το ματς που έγινε κάτω από πολύ ζέστη και παρουσία περισσότερων από 700 φιλάθλων και των δύο ομάδων, ήταν όπως το περιμέναμε.

Κλειστό και ισορροπημένο με μεγάλη προσοχή στις άμυνες και λίγες τελικές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτερη στο διάστημα 25’ με 45’ όπου έχασαν κλασσική ευκαιρία με τον Δουμάνη να προηγηθούν(σταμάτησε στον εξαιρετικό για ένα ακόμη ματς Κιουμουρτζή).

Στο δεύτερο μέρος ο Τάσος Λευκόπουλος βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα με τις αλλαγές που έκανε με την είσοδο Κυσσίδη – Μαυροβασίλη και Αμαραντίδη, ο Ξηροπόταμος πήρε τον έλεγχο και από πάσα του κορυφαίου Μπερούκα στο 86’ με τον Αμαραντίδη άνοιξε το σκορ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με γκολ στην εκπνοή από τον Μάριο Βουτσινά και σουτ έξω από την περιοχή.

το φιλμ του αγώνα στο sportdrama.gr

Συνθέσεις

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Τσιάρας, Βραμέντζαλης, Βουτσινάς, Καραγκιοζίδης (64’ Αμαραντίδης), Άρμεν (46’ Κυσίδης), Παπίτσας (46’ Μαυροβασίλης), Κουμπρόγλου, Μπερούκας (92’ Χριστοφορίδης).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Τοπαλίδης, Ράνος (90’ Κωνσταντινίδης), Καπαντζής, Παυλίδης, Μαυρομάτης, Στογιανόφ (82’ Ευκαρπίδης), Ελεζχ, Τζαμπέγια, Δούμπλατζης (65’ Τζαμπέγια Γ.), Δουμάνης, Αποστολίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected