Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Θεσπρωτός – Ερμής Αμυνταίου 4-0 (photos+vid)

“Έσπασε το ρόδι” ο Θεσπρωτός, πρώτη νίκη με εξαίσια εμφάνιση! Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Το άγχος του Θεσπρωτού στο ξεκίνημα του αγώνα, για το πρώτο φετινό θετικό του αποτέλεσμα, μετατράπηκε σε… πάρτι στο φινάλε του, με τους γηπεδούχους να συντρίβουν με 4-0 μία από τις δυνατές ομάδες του ομίλου, τον Ερμή Αμυνταίου.

Η ομάδα της Φλώρινας παρατάχθηκε με προβλήματα απουσιών και ανέτοιμων παικτών στην Ηγουμενίτσα, με τον Θεσπρωτό να τα εκμεταλλεύεται πετυχαίνοντας νίκη-θρίαμβο.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τον Θεσπρωτό να έχει την πρωτοβουλία και να προειδοποιεί τον Περπερίδη στο 31′ με τον Πάνο, ο οποίος είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα ο Γώγος πήρε την κάθετη μπαλιά από τον Πέντσα και άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το δίλεπτο 64′-65΄μπορεί να θεωρηθεί κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα, με τον Σταυρίδη να έχει αυτοδοκάρι στην προσπάθειά του να διώξει, ενώ στην επόμενη φάση ο Φούντζουλας εκμεταλλεύτηκε τα… bloopers της άμυνας του Ερμή (“τσαφ” Κλαζόγλου και μη έξοδος Περπερίδη), κάνοντας το 2-0 με εύστοχο πλασέ.

Ο Μπίκας (με γυριστό σουτ) μετά από κούρσα του Γώγου και στοπάρισμα του Πέντσα και ο Πέντσας (σουτ μέσα από την μικρή περιοχή) έπειτα από σκάψιμο του Βασ. Κωνσταντίνου, μέσα σε διάστημα ενός λεπτού στο 71΄έδωσαν μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη του Θεσπρωτού. Οι φιλοξενουμενοι είχαν ως καλύτερες στιγμές δύο επικίνδυνα σουτ του Θεοδουλίδη στο α΄μέρος.

περισσότερες φωτογραφίες στο theball.gr

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Παππάς, Σταυρίδης (73΄ Γ.Α. Κατσέλης), Κωνσταντίνου Βαγγ. Πάνος, Καρβούνης, Ευθυμίου (68΄Χριστοδουλόπουλος), Κωνσταντίνου Βασ. (83΄ Νικολάου), Γώγος, Πέντσας (74΄Μπλέτσας), Μπίκας, Φούντζουλας.

Ερμής Αμυνταίου: Περπερίδης, Τριανταφύλλου (46΄ Πασχαλίδης), Γιορετζίδης, Παναγιωτίδης, Σερσέμης (74΄ Λιάπτσης), Αμαραντίδης, Χαϊτίδης (54΄ Κλαζογλου), Μπίκος, Μαυρομματίδης, Θεοδουλίδης (74΄ Ηλιάδης), Τσορλίνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected