Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 3ος όμιλος] Τηλυκράτης – Νέος Αμφίλοχος 0-3 (vid)

Σπουδαίο διπλό για το Νέο Αμφίλοχο μέσα στην Λευκάδα επί του Τηλυκράτη με 3-0.

Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας προηγήθηκε στο 29′ με πλασέ του Απ. Τσούνη, διπλασίασε τα τέρματα της με τον Νάκο στο 60′ και ολοκλήρωσε τον θρίαμβο με δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη στο 89′ με σουτ εξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι ήταν σκιά του εαυτού τους σε όλο το 90λεπτο και δε δικαιούνταν τίποτα περισσότερο από το παιχνίδι στο οποίο δεν είχαν ενέργεια, πήγαιναν συνεχώς δεύτεροι στη μπάλα, ενώ δεν δημιούργησαν τη μεγάλη φάση στο παιχνίδι.

Ποιοτικά έγινε ένα κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, χωρίς τις μεγάλες και πολλές φάσεις. Με πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Πέραν των γκολ ο τσιούνης είχε μία καλή στιγμή, όπως και ο Μπαλογιάννης στο πρώτο μέρος και από εκεί και πέρα κάποια σουτ που δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα. Με τον Τηλυκράτη να έχει την υπεροχή χωρίς την ουσία. Εν΄ αντιθέση με τους φιλοξενούμενους, που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πήραν το “διπλό” και τους τρεις βαθμούς της νίκης.

το φιλμ του αγώνα στο olatagoal.gr

Συνθέσεις

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ (Α. Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Σ. Καταγής (46′ Βασίλας), Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος (62′ Γ. Καταγής), Πετράκος, Μπαλογιάννης (46′ Περιστέρης), Φέτσης, Καλογερής, Γκίκας, Γραμματικόπουλος (82′ Γεωργάκης).

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λ. Παπαχρήστος): Μανιάτης, Μπεκατώρος, Κορομηλάς, Κοκώνης, Μαλής, Μακρής, Α. Τσιούνης, Κοντογιάννης (76′ Π. Τσιούνης), Τόσκα (86′ Παγώνης), Νάκος (90′ Κούσης), Ζοτάι.

Tilikratis Lefkadas Official

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected