Γ Εθνική / Τοπικά

[Γ Εθνική, 4ος όμιλος] Αμβρυσσέας Διστόμου – Ρήγας Φεραίος 1-2 (photos)

Προηγήθηκε στο 34’ με τον Κωστούλα, αλλά δέχθηκε δυο γκολ στο β’ μέρος (65’ Τσελεπής, 80’ Τζένκα) και γνώρισε την πρώτη ήττα στην κατηγορία και σε εντός έδρας ματς

«Ανώμαλη προσγείωση» στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έκανε η ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου.

Η νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα που ξεκίνησε πάρα πολύ καλά το νέο για αυτή πρωτάθλημα, με δυο σερί νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, γνώρισε την πρώτη της ήττα και μάλιστα σε εντός έδρας παιχνίδι.

Στον αγώνα που έδωσε στο στάδιο Ασπρων Σπιτιών με αντίπαλο την ομάδα του Ρήγα Φεραίου ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Ετσι όπως ήρθε αυτή η ήττα, όμως, πονά περισσότερο καθώς στο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά στο σκορ με το γκολ του Κωστούλα.

Παρά τις καλές στιγμές που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη και το πλήρωσαν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και χτύπησαν δυο φορές στο δεύτερο μέρος, έκαναν την μεγάλη ανατροπή και κατάφεραν να πάρουν ενα υπερπολύτιμο «διπλό» στην μάχη για την παραμονή.

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο starsports.gr

Συνθέσεις

Αμβρυσσέας Δίστομου (Ηλίας Λιόντος): Ντέντσεβ – Μαργαρίτης (81’ Κυπραίος), Μεταλλινός Στούμπος, Καλαγκάνης, Βλάχος, Μπότσης (85’ Μεταξούλης), Βαγγελή, Κωστούλας, Χίσι, Ντος Σάντος.

Ρήγας Φεραίος (Γιώργος Γάτος): Παπαγιάννης – Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Σπαθης, Καρλιαμπας, Αλεξίου, Παπακώστας (61’ Τσιώλης), Μπόρας, Τζοβάρας (91’ Χατζησταμάτης), Τσελεπής (89’ Λάμπρου), Καναβος (54’ Τζέκα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected